Welkom aan de Costa del Sol-Centro

Zon, zee en strand zijn de troeven die de Costa del Sol tot de ideale vakantiebestemming maakt. Meer dan 8 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks dit deel van Andalusië.

In eerste instantie voor zijn uitzonderlijk klimaat, de gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 18°C, en tevens de aantrekkingskracht van de steden en gemeente, vele met rustige inhammen, kilometers verzorgde stranden, ongebruikelijke zichten en de Middellandse Zee die zich perfekt leent om te zwemmen en vele watersporten.
Klimaatgemiddelden (jaarlijks)
Gem.max.temp.23 °CGem.min.temp.13 °CGem.regenval524 mmAantal dagen zonder wolken107 dAantal uren zon2815 u
Te koop aan de Costa del Sol-Centro

Kenmerkend voor de Costa del Sol-Centro

Langs de kustlijn vind je talrijke plaatsen waar het genieten is van het mooie weer, rust en kalmte, verkoelende straten en pleintjes, vriendelijke lokale bevolging en de verrukkelijke smaken van de verse vis, een essentieel deel in de lichte lokale keuken.

De Costa del Sol leent zich perfect tot een heel gamma aan openluchtsporten en contact met de natuur.

Als er één sport is welke overheerst is het golf. De Costa del Sol wordt ook graag “Costa del Golf” genoemd! Het is een mekka voor duizenden enthousiastelingen met zijn bijna 50 golfclubs verspreid over een betrekkelijk kleine regio. Top off the top hierin is Sotogrande met zijn 6 golfclubs die tot de mooisten in de wereld behoren.

Probeer speleologie of canyoning, bezoek de Cueva del Tesoro (de enige zeegrot in Europa die open is voor bezoekers). Ga naar de Marinas voor het huren van een jachtboot om de kust te ontdekken via zee of om heerlijk in de zee te duiken, te zonnen op het dek… of ga vissen, duiken, …

Welkom in de wereld van de spa’s. Hier vindt u genezend, mineraalrijke water, faciliteiten, een ruim aanbod aan gepersonaliseerde behandelingen en gespecialiseerde medische teams.

Benut zeker eens de kans om een paar dagen te ontspannen, omgeven door rust en kalmte. Natuurlijke locaties, in de bergen of nabij het strand, zijn warm en gastvrij, en bieden een volledige waaier van diensten. Elke spa geeft voorkeur aan zijn persoonlijke installaties, maar de meest voorkomende zijn stoombaden, contrast douches, sauna, zwembaden met waterstralen, warmte stoelen en massages.

Zuiver en herstel je lichaam en je geest. Zodra je ze hebt geprobeerd ben je verslaafd.

Geniet van een droomvakantie, verbeter je uiterlijk en geef uzelf een boost. Hou je van dit idee? Reserveer dan enkele dagen voor jezelf en kom naar Spanje: los van het ontdekken van de vele mogelijkheden die het land biedt, kan je je uiterlijke bekomen die je altijd wenste, met een zeer natuurlijk resultaat. De Costa del Sol biedt je een onverslaanbare combinatie van ontspanning en schoonheid.

Er zijn veel redenen waarom de Costa del Sol één van de populairste bestemmingen ter wereld is. Maar in de laatste 10 jaar is er nog een nieuwe reden aan toe gevoegd: schoonheidsbehandelingen. Elk jaar komen meer dan 5 miljoen toeristen naar Zuid-Spanje om van de beste dingen te genieten dat deze regio te bieden heeft. Het bevoorrechte klimaat, schitterende stranden en pakket aan ontspanningsmogelijkheden zijn maar enkele hiervan. Nu kan je ook jezelf een nieuwe look aanmeten terwijl je enkele dagen van de luxe geniet.

Spanje is leider in de Europese Gemeenschap op het domein van esthetische geneeskunde, en het is precies de Costa del Sol dat de beste combinatie aanbiedt in het verbeteren van je fysiek aspect in combinatie met een onvergetelijk verblijf. Heb je er ooit aan gedacht om een kleine wijziging aan te brengen aan uw uiterlijke, een verjonging in look of het verbeteren van uw lichtaam, dan is het nu de tijd om het te doen.

Een groeiend en gevarieerd aanbod.
Je kan hier kiezen tussen een brede variatie aan gerafineerde en vernieuwende behandelingen, gaande van cosmetica tot plastische chirurgie, met inbegrip van technieken waarbij helemaal geen chirirgie nodig is. Steeds wordt u een persoonlijke kwalitatieve hoogstaande behandeling aangebieden met de meest strikte veiligheidsnormen.

Los van de internationaal bekende klinieken, zijn er eveneens gespecialiseerde centra uitgerust met alle faciliteiten en het comfort van een eersteklasse verblijfgelegenheid. Er zijn vijfsterrenhotels voorzien van esthetisch geneeskundige entiteiten, met de meest moderne technologie en hooggekwalificeerde medewerkers.

Meer en meer wordt beslist om voor deze aantrekkelijke wijze van het combineren van ontspanning en schoonheid te opteren. Voor een ideale vakantie en tevens het verbeteren van uw imago, dan is de keuze duidelijk: kom naar Spanje en u keert tevreden terug.

Sotogrande is een residentiële zone met als basis eersteklas luxe-eigendommen en -recreatiemogelijkheden. Het is gelegen in een omgeving die werd ontworpen en geïnspireerd door een bepaalde visie op hoe leven moet worden geleefd.

De vennootschap Sotogrande, opgericht in 1962 door de Amerikaanse Joseph McMicking, verenigt kwalitatief hoogwaardige infrastructuur en een warm klimaat het hele jaar door. Beroemd om zijn golfbanen en polovelden, een uitzonderlijke plaats om te wonen of om tijdelijk te genieten van deze omgeving.

Toppers aan de Costa del Sol-Centro

Nieuwbouw project in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw project in Mijas Costa
(Spanje, Costa del Sol)
€ 323.200,-
3