Hoe kan ik het juiste adres weten van een pand?

Hoe kan ik het juiste adres weten van een pand?

Hoe kan ik het juiste adres weten van een pand?
Wanneer klanten in hun zoektocht aan het uitkijken zijn naar een geschikte eigendom in Spanje dan wil elkeen graag vooraf zo goed mogelijk geïnformeerd worden. Dit is normaal en wij van Uw Huis in Spanje willen je hier natuurlijk ook graag bij helpen. In tal van de vragen krijgen wij ook regelmatig de vraag naar het juiste adres van een eigendom om te zien waar het pand gelegen is en of de regio een geschikte regio is. Wij hebben daar alle begrip voor maar een exact adres gaan we nooit op voorhand bezorgen en hier zijn enkele goede redenen voor vanuit ons standpunt als vastgoedmakelaar:
  1. De eigenaars en bouwpromotoren staan erop dat bezichtigingen ter plaatse onder begeleiding van ons gebeuren. Er wordt op voorhand een afspraak gemaakt zodat dit in de beste omstandigheden kan verlopen en waarbij je via ons ook op de hoogte gebracht wordt van alle details die de eigendom en eventuele aankoop betreffen.
  2. Tevens moet je rekening houden met het feit dat de immowereld in Spanje anders fungeert dan wat je gewoon bent in België of Nederland. Het valt voor doordat mensen ter plaatse gaan kijken en ook in gesprek geraken met lokale personen dat ze ons buitenspel zetten waardaar wij ze achteraf niet meer gratis kunnen verder begeleiden in aankoopproces. Dit gebeurt dikwijls onbewust, klik hier om in één van onze andere infopagina’s hierover meer informatie te vinden.
  3. We doen ons best om in de pandinformatie ook tal van informatie over de omgeving te vermelden. Daanaast zijn in de foto’s van het pand op onze website ook buitenaanzichten te zien. We begrijpen dat die informatie niet alles zegt, integendeel ook al doen wij ons best je kan nooit met tal van woorden, foto’s, plannen,… de sfeer weergeven die je kan bekomen op de plaats zelf.
Enkel via een lokaal bezoek aan de eigendom en de omgeving kan je pas een volledige indruk bekomen. Maak een afspraak hiervoor, wij zullen je maximaal helpen. Klik voor meer info over bezichtigingen.