Het Almenara Hotel gaat opnieuw open in de lente van 2020 onder het SO/Hotels & Resorts-merk

Het Almenara Hotel gaat opnieuw open in de lente van 2020 onder het SO/Hotels & Resorts-merk

Het Almenara Hotel gaat opnieuw open in de lente van 2020 onder het SO/Hotels & Resorts-merk

Het Almenara Hotel, Sotogrande – momenteel in renovatie – zal in het voorjaar van 2021 onder het merk SO / HOTELS & RESORTS worden heropend en omgedoopt tot ‘SO / Sotogrande’

Het luxueuze hotel zal naar verwachting in 2021 officieel openen en zal een opwindende combinatie van sociale ruimtes, exclusieve ervaringen en onderscheidende “Just Say SO” -diensten aanbieden die de mediterrane cultuur eren.

Het luxueuze lifestyle-merk SO / Hotels & Resorts van Accor heeft samen met Sotogrande SA, de gerenommeerde ontwikkelaar en maker van de naamgenootbestemming, een managementovereenkomst getekend om het eerste SO / eigendom in Spanje te openen. SO / Sotogrande Resort & Spa weerspiegelt de rebellerende luxe van het merk in deze idyllische omgeving aan de Costa del Sol, waarbij exclusiviteit wordt gecombineerd met de toewijding van het merk aan dynamische gastronomie en vrolijk welzijn. Na voltooiing van een uitgebreid renovatie- en herpositioneringsprogramma van het historische Almenara Hotel, wordt SO / Sotogrande naar verwachting in het voorjaar van 2021 geopend.

Sotogrande is een prestigieuze bestemming in het zuidelijke puntje van Spanje, bekend om zijn sport- en vrijetijdsaanbod. SO / Sotogrande ligt aan de Middellandse Zeekust tussen Marbella en Gibraltar en is het perfecte startpunt voor bezoekers om Andalusië te verkennen. Gasten krijgen de gelegenheid om te genieten van Tarifa en zijn “boho” -geest, een wandeling door het wijngebied van Jerez, of genieten van authentieke en pittoreske dorpjes zoals Ronda en zijn rijke Moorse geschiedenis.

“We zijn heel blij dat Accor zijn vertrouwen in Sotogrande als bestemming heeft gesteld. De opening van The SO / Sotogrande Resort & Spa, markeert een opwindende nieuwe fase in onze consistente inspanningen om alle kenmerken te presenteren die worden verwacht van een high-end bestemming als de onze, ”zei Marc Topiol, voorzitter van Sotogrande SA.

SO / Sotogrande brengt een fascinerende mix van sociale ruimtes, verfijnde ervaringen en onderscheidende “Just Say SO” -diensten die de mediterrane cultuur vieren. Het nieuwe luxe hotel kijkt uit over heel Sotogrande en beschikt over 151 stijlvolle kamers met 24 suites, die nieuwe normen stellen voor echte luxe gastvrijheid op de bestemming.

SO / Sotogrande zal ook uitgebreide aangelegde tuinen hebben met een adembenemend uitzicht op de zee, Gibraltar en het Andalusische platteland, en zal genieten van een benijdenswaardige locatie in de nabijheid van enkele van de meest uitzonderlijke golf- en polovelden in Europa. Deze authentieke oase zal de essentie van de originaliteit van Sotogrande bevatten. Sotogrande is gunstig gelegen nabij de internationale luchthavens van Malaga, Gibraltar en Jerez, en ligt op een half uur rijden van Marbella en Puerto Banús.

Sotogrande onderscheidt zich van andere topbestemmingen in Europa door de breedte en variëteit van zijn sport- en vrijetijdsaanbod van wereldklasse. Drie van Europa’s beste golfbanen (Real Club Valderrama, La Reserva Club, Real Club de Golf Sotogrande) zijn te vinden binnen een straal van vier kilometer.

Bovendien is een uitgebreide paardeninfrastructuur, waaronder drie poloclubs, een viering van de Andalusische paardensportcultuur, terwijl de mediterrane kust de perfecte setting is voor watersporten.

Het 1.300 m² grote natuurreservaat van de regio biedt ook de perfecte ruimte om jezelf te verliezen in de meest rustige omgevingen of collega’s uit te nodigen voor teambuildingavonturen.

SO / Sotogrande herdefinieert de traditionele codes van gastvrijheid door de lens van een onconventionele savoir-faire en is voorbestemd om een ​​van de meest exclusieve vakantie- en vrijetijdsbestemmingen in Zuid-Europa te worden. Of u nu wilt ontspannen of werken, gasten hebben keuze te over met vijf zwembaden, negen eetruimtes, meer dan 2.000 vierkante meter spa- en fitnessfaciliteiten en bijna 1000 vierkante meter conferentie- en vergaderruimte, inclusief een openluchtauditorium.

“SO / is het meest avant-gardemerk in de luxeportfolio van Accor, die levendige lokale energie combineert met creatieve gastronomische ervaringen en moderne luxe service. De opening van SO / Sotogrande Resort & Spa biedt een uitstekende gelegenheid om het merk in Spanje te introduceren en een kenmerkend eigendom te exploiteren binnen ons netwerk, dat momenteel een snelle groei doormaakt, ”zei Marc Dardenne, CEO, Luxury Brands, Europe, Accor.

SO / Sotogrande is een spannend nieuw hotel voor de SO / portfolio, met recente toevoegingen zoals SO / Paseo del Prado Havana, SO / Auckland, SO / Berlijn Das Stue, SO / Wenen en SO / St. Petersburg. Elk SO / hotel is een avant-gardistisch meesterwerk met een geheel eigen karakter, het resultaat van een artistieke visie tot leven gebracht door de aanraking van gerenommeerde ontwerpers. Met een ambitieus plan om zijn wereldwijde aanwezigheid in de komende jaren uit te breiden, is SO / van plan nieuwe hotels te openen in Kuala Lumpur, Koh Samui, Dubai, Parijs, Melbourne en Los Cabos.

(Bron: La Reserva Sotogrande 14/01/2020)