Nieuwbouw te koop in Isla Canela (Spanje, Costa de la Luz)

Kenmerken
Bouwjaar2024Prijzen vanaf € 149.000,-Prijzen tot € 450.000,-Tuin1Zwembad1Referentie123DEV009
Voorzieningen
Beveiligde site
Omgeving
Golf

Nieuwbouw golf appartementen en huizen.

Deze residentie bestaat uit appartement met 1 tot 3 slaapkamers en eengezinswoningen, geschakelde woningen met een zeer modern design en hoogwaardige afwerking. Alle appartementen hebben grote terrassen met glazen balustrades om zowel binnen als buiten uw woning te genieten, moderne keukens geïntegreerd in de woon-eetkamer en een parkeerplaats op het terrein. Daarnaast kunt u, indien u dit wenst, ook een berging aankopen.

De urbanisatie heeft een groot zwembad voor volwassenen en een ander voor kinderen, grote tuinen en een multifunctionele gemeenschappelijke ruimte, ideaal voor het houden van vergaderingen. U kunt ook genieten van de tennis-, paddletennis- en basketbalvelden van de gemeenschap waarin het wooncomplex is geïntegreerd.

De locatie, bij de ingang van Isla Canela, naast de golfbaan en in het hart van het “natuurgebied van de moerassen van Isla Cristina”, stelt u in staat te genieten van een grote verscheidenheid aan flora en fauna en een omgeving van grote rust en schoonheid. Het is slechts 5 minuten rijden van het strand, de stad Ayamonte of het vissersdorpje Punta del Moral en de jachthaven Isla Canela.

Geografisch
Region Andalucía Province Huelva Costa Locatie Isla Canela
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *