LOADING...

Welkom aan de Costa Brava

Momenteel keuze uit 1053 PANDEN te koop in SPANJE

De Costa Brava is de som van verbazingwekkende sensaties van Blanes tot Portbou. De natuur speelt een hoofdrol in de vorm van drie natuurparken (Cap de Creus, Aiguamolls de l’Empordà en Montgrí, de Medes eilanden en het Baix Ter gebied): drie verschillende omgevingen, drie gebieden van groot biologisch belang. De kustlijn is ook adembenemend met de schoonheid van zijn prachtige stranden en hemelse baaien genesteld tussen de kliffen, de niet typisch mediterrane steden zoals Cadaqués of Calella de Palafrugell, en unieke plekjes, zoals de baai van Roses, het meer van Banyoles en de botanische tuinen van Santa Clotilde, Pinya de Rosa, Marimurtra en Cap Roig.

De Costa Brava beschikt ook over een scala aan culturele activa: sites die de prachtige erfenis van Salvador Dalí in Empordà weer te geven; het klooster van Sant Pere de Rodes of het kasteel van Peratallada; middeleeuwse steden zoals in Tossa de Mar, Púbol of Pals; de ruïnes van Empúries, een belangrijke archeologische streek welke een fascinerend inzicht biedt in de manier waarop de oude Grieken en Romeinen leefden; de traditionele keramiek van La Bisbal; en de oude wijk van Girona, met een prachtig historisch juweeltje, namelijk zijn Joodse wijk.

Op zoek naar vastgoed te koop in Spanje aan de Costa Brava? Vind je droomhuis bij Uw Huis in Spanje, jouw nederlandstalige vastgoed specialist voor Spanje: appartementen, villa's en huizen te koop gelegen aan de Spaanse Costa Brava.

Het aanbod van woningen in Spanje ontvangen wij rechtstreeks van onze medewerkers in Spanje. Daarom zijn wij in staat om je uitgebreide en correcte informatie te bezorgen van al onze panden die te koop staan in Spanje.

Wij wensen je een aangename zoektocht.
Welkom aan de Costa Brava (52) pag. /9