LOADING...

Welkom aan de Costa Blanca-Zuid

Momenteel keuze uit 1053 PANDEN te koop in SPANJE

Van Noord naar Zuid ligt er een meer dan tweehonderd kilometer lange kustlijn gewoon te wachten om ontdekt te worden. Dezelfde zee, maar een ander uitzicht. Marineblauw omlijst door een zonovergoten hemel en een tapijt van ivoor witte zand.

Afgezien van de fijne zandstranden, is de Costa Blanca ook kenmerkend voor zijn stranden met door de golven geslepen keien en duinen die sterk wijzigen met de wind. Ontdek afgelegen baaien, adembenemende kliffen, onderwater grotten en bossen die neerrollen tot aan de kust. Als u op zoek bent naar zon en zand, zal je worden verwend door zijn enorme keuze. De stranden openen een hele wereld van mogelijkheden.

Een bonte verzameling van steden en dorpen met tal van topkwaliteit diensten geven een duidelijk beeld van de hele regio. Een gevarieerd toeristisch aanbod en dat het hele jaar door dankzij het milde klimaat maakt de Costa Blanca tot een bestemming die waard is om terug te komen.

Op zoek naar vastgoed te koop in Spanje aan de Costa Blanca-Zuid? Vind je droomhuis bij Uw Huis in Spanje, jouw nederlandstalige vastgoed specialist voor Spanje: appartementen, villa's en huizen te koop gelegen aan de Spaanse Costa Blanca-Zuid.

Het aanbod van woningen in Spanje ontvangen wij rechtstreeks van onze medewerkers in Spanje. Daarom zijn wij in staat om je uitgebreide en correcte informatie te bezorgen van al onze panden die te koop staan in Spanje.

Wij wensen je een aangename zoektocht.
Welkom aan de Costa Blanca-Zuid (104) pag. /18