Notice: Undefined variable: _SESSION in /data/sites/web/uwhuisinspanjeeu/www_before_autogit/wp-content/themes/noo-citilights/single-project.php on line 8
UHIS-130M0160 Nieuwbouw in Mojacar (Spanje, Costa de Almeria)

Nieuwbouw in Mojacar (Spanje, Costa de Almeria)

Extra Information

Year of Construction 2020 Prices from € 141.500,- Reference 130M0160

Features

Airco

Environment

Project Description

Dit is een nieuw prive-wooncomplex gelegen aan de kust van Mojacar Playa, op slechts twee minuten van de wandelpromenade en het strand.
Het residentiële complex bestaat uit 91 appartementen, waarvan 4 met 1 slaapkamer ( met tuin op het gelijkvloers of terras op de eerste verdieping). Verder zijn er 87 appartementen met 2 slaapkamers, verdeeld over 3 blokken. Het afgesloten complex beschikt over een gemeenschappelijk zwembad voor kinderen en volwassenen en grote tuinen met diverse wandelpaden en knusse zithoeken.
Alle appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin en afhankelijk van de typologie en locatie hebben sommige ook een veranda aan de voorkant. Alle andere appartementen beschikken over grote terrassen, sommige meer dan 40 m2. De terrassen zijn zo ontworpen dat ze een verlengenis vormen van de woning zelf, om het hele jaar door van het onverslaanbare klimaat van Mojácar te kunnen genieten. De dakappartementen vallen op, vermits ze naast de royale terrassen in sommige typologieën ook zijn voorzien van spectaculaire dakterrassen waar u kunt genieten van buitengewone uitzichten en privacy.
Het complex beschikt over 95 parkeerplaatsen en 91 ondergrondse bergingen. Elk appartement heeft een parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs. Het is zo ontworpen dat de meeste woningen genieten van het ongelooflijke uitzicht op de zee. Met het oog op de maximale intimiteit en het comfort van de bewoners, geven de meeste woningen uit op de gemeenschappelijke tuinen, zodat maximale rust en privacy gegarandeerd zijn.
91 appartementen : 4 met 1 slaapkamer (vanaf 141500€) en 87 met 2 slaapkamers (vanaf 175000€)
• Hoog percentage met uitzicht op zee
• Gelijkvloerse appartementen met tuin en soms veranda
• 32 penthouses met grote terrassen, 24 van hen ook met groot solarium (blokken 1 en 3)
• Garage en berging inbegrepen in de prijs
• Ingerichte keuken met inbouwapparatuur
• Airconditioning
• Breeam-certificaat duurzame constructie
• Zwembaden en gemeenschappelijke ruimtes
Oplevering 4de kwartaal 2020

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 04638
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

ENKELE PANDEN IN DIT PROJECT