Luxe villa te koop in Moraira (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieMorairaPrijs € 1.550.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Grondopp.908 m²Built446 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1002937
Een unieke kans in Moraira waar luxe en comfort duurzaamheid elkaar ontmoeten!

Gelegen op een uitstekende locatie in deze pittoreske badplaats. Er zijn in totaal slechts 6 villa's, allemaal met een privézwembad en een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Elk huis meet ongeveer 450 m² wordt ingedeeld over 3 verdiepingen, met een open kelder die zich flexibel aanpast voor verschillende toepassingen. Elk huis heeft tot 60 m2 overdekte terrassen op het zuiden georiënteerd.

Het gelijkvloers heeft een ruime woonkamer, eetkamer, moderne keuken, hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en inloopkast en een toilet. De woonkamer strekt zich uit tot buiten met grote overdekte terrassen en het zwembad, evenals mediterrane tuinen. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers met eigen badkamer en inloopkasten met uitzicht op de Middellandse Zee en het natuurpark Peñon de Ifach. Elke villa heeft een interne lift die de drie verdiepingen verbindt, met een garage in de kelder.

Deze nieuwbouwprojecten bevatten de nieuwste innovaties in bouwmaterialen en technieken, integreren nieuwe standaarden in energiezuinigheid, slimme huistechnologieën en milieunormen.
Geografisch
Locatie Moraira Postcode 03724
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Orihuela-Costa in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)
 0
 2
 2
€ 174.000,-