Nieuwbouw te koop in Algorfa (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
Bouwjaar2023/12Prijzen vanaf € 229.900,-Prijzen tot € 399.900,-Tuin1Zwembad1Referentie177DEV002
Voorzieningen
Airco (pré-instal)LiftVloerverwarming

Trendy nieuwbouw appartementen in een laagbouwige residentie.

Het nieuwbouw project zal 3 blokken hebben, waarvan blok 1 en 3 twee bouwlagen heeft met gelijkvloerse appartementen zijn met tuin en appartementen op verdieping met solarium. Blok 2 heeft 3 bouwlagen en  heeft een gemeenschappelijke lift vanaf kelder tot de penthouses, ook hier zijn de gelijkvloerse appartementen met tuin en zijn de bovenste appartementen met solarium.

Er is keuze in appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, een living met open keuken en een terras. Het privé-solarium is met ingebouwde luifel en een zomerkeuken afgesloten met rolluik.

De gemeenschappelijke ruimtes in de woonwijk hebben mooie groene ruimtes, een modern zwembad plus jacuzzi, een babyruimte en een fitnessruimte. Alle woningen hebben een eigen ondergrondse garage en berging.

Dit nieuw project is gelegen nabij alle voorzieningen, met het beste klimaat, goede gastronomie, goede service, rustige omgeving en het prachtige strand om het hele jaar door van te genieten.

De beroemde stranden en jachthaven van Torre de la Horadada zijn dichtbij en bieden u de ideale gelegenheid om te ontspannen terwijl u kijkt naar het kristalblauwe water van de Middellandse Zee, terwijl de stad Pilar alle denkbare faciliteiten heeft die u dagelijks nodig heeft, van supermarkten, winkels, banken, medisch centrum en talrijke bars en restaurants. Het profiteert ook van enkele van de beste recreatieve voorzieningen in de buurt met een eigen sportcentrum en de plaatselijke golfbaan “Lo Romero”

Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Pilar De La Horadada Postcode 03190
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *