Nieuwbouw project in Marbella East (Spanje, Costa del Sol)

Extra Information

Prices from € 222.000,- Reference 138DEV186

Features


Environment

Project Description

Moderne residentie gelegen in een prachtige omgeving. 

Dit is een woonresidentie in een prachtige omgeving, door UNESCO uitgeroepen tot natuurlijk biosfeerreservaat en op slechts 7 kilometer van het strand van Elviria, ten oosten van Marbella. De residentie is omgeven door een opvallend mooi kurkbos met uitzicht op zee waar u het hele jaar door van kunt genieten. Het heeft een ontspannen sfeer, wordt niet gestoord door verkeerslawaai en ligt toch dicht bij goede wegverbindingen naar het centrum van Marbella.

Het heeft blokken van slechts 3 verdiepingen en grote terrassen met uitzicht op zee. De gebouwen hier eindigen met het meest exclusieve gebouw: 15 prachtige appartementen met het beste uitzicht van de ontwikkeling. Gelijkvloerse appartement met terrassen die leiden naar een eigen tuin en penthouses met zonnige terrassen en een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de bergen. De omheinde community is met gemeenschappelijk zwembad en tuinen.

Alle appartementen hebben 2 complete badkamers, een open keuken en een terras dat direct toegankelijk is vanuit zowel de woonkamer als de masterbedroom. De appartementen op de begane grond hebben een gemeenschappelijke tuin voor privégebruik. Alle units zijn gebouwd volgens de hoogste standaard met eersteklas afwerkingen, waaronder een modern ontworpen geïntegreerde keuken met kwartswerkblad, thermische en akoestische isolatie, airconditioning, zonne-energie heide en automatisch permanent ventilatiesysteem in alle kamers. Elk blok heeft zijn eigen lift en de afwerking van het buitenschrijnwerk is in aluminium.

Alle eigenaren van La Floresta de la Mairena hebben toegang tot de negen holes par 3 El Soto-golfbaan, die ook een fitnessruimte, sauna en een clubhuis met een restaurant heeft. Binnen vijf minuten rijden kunt u ook golfen op het beroemde La Cala Golf Resort met 60 holes en de Santa Maria Golf Country Club met 18 holes.

De appartementen hebben een goede connectie met de regio Ojén, met goede wegeninfrastructuur waaronder de AP-7 autosnelweg, de luchthaven van Malaga op een 40-tal kilometer en op 20 minuten is het centrum van Marbella. In de nabijheid zijn meerdere van de beste golfclubs aan de Costa del Sol voor maximaal genot van het leven aan de Middellandse Zee.

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29604
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *