Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 335.000,-Prijzen tot € 825.000,-Tuin1Zwembad1Referentie138IMDEV001
Gevestigd in authentiek Estepona, één van de charmantste en begeerde plekken aan de Costa del Sol, bevindt zich een iconisch project van 35 moderne appartementen.

Deze ontwikkeling bestaat uit 28 moderne appartementen en 7 penthouses met privé zwembad. Gelegen op een afstand van minder dan 500 meter van het strand gelegen, met zeezicht voor de meeste appartementen en gesitueerd in een parkachtige tuin. Dit nieuw project maakt het verschil met andere projecten door een ongekende hoge standaard van kwaliteit en wooncomfort. En misschien nog belangrijker, hier worden beloften echt waar gemaakt.

Hier wil men bewust het verschil maken in kwaliteit; kwaliteit in bouwen, kwaliteit in materialen, kwaliteit in afwerking, kwaliteit van architectuur, kortom kwaliteit van leven. Het belang van hoge kwaliteit en wooncomfort staat voorop. Of dit nu uw tweede huis of uw permanente woning is, wij willen niet dat u irritaties en teleurstellingen moet accepteren, omdat de uitvoering van uw appartement uiteindelijk niet is wat u had verwacht. Wij hebben juist de ambitie om zonder enige twijfel aan onze kopers de beloofde kwaliteiten te garanderen.

Het begint allereerst met een unieke architectuur met slimme indelingen, grote buitenruimten en steeds gedeeltelijke bezonning van ieders terras, u koopt immers niet voor niets aan de Costa Del Sol. De appartementen zijn zuid, zuidwestelijk georiënteerd en kijken uit over een parkachtige tuin met zwembaden, over het groene landschap richting de kusten en zij hebben allemaal haast ook zeezicht. Vervolgens natuurlijk de selectie van een uitstekende aannemer, gespecialiseerd in het bouwen in het topsegment van Andalusië en de toepassing van A-merken voor alle materialen en afwerkingen.

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

Als bewoner van deze residentie maakt u deel uit van een exclusieve gated community. De residentie is volledig in lijn met Estepona’s imago als de tuin van de Costa del Sol. Er wordt een duurzame stedelijke groei geschapen en dit mede door het verstrekken van uitgebreide groene gebieden in onze ontwikkeling.

Tuin
De gebouwen zijn zo gesitueerd dat alle appartementen uitzicht hebben op de prachtige tuin die het centrum vormt van Costafiore Gardens. De tuin biedt een plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen in een rustige omgeving. De palmbomen zorgen voor schaduw en een mediterrane sfeer. Vanwege het hoogteverschil in het perceel zijn er trappen in de tuin, maar er is ook een hellingbaan voor mensen met minder mobiliteit.

Zwembad
In het midden van de tuin vindt u het kinderbad en het grote zwembad voor volwassenen. De zwembaden worden gescheiden door een pad met palmbomen en een waterval. Beide zwembaden zijn groot genoeg om de hele gemeenschap (fase 1 en 2) te laten genieten.

Sportschool
Blijf fit en geniet van uw dagelijkse trainingssessie in de royale fitnessruimte. De fitnessruimte is uitgerust met de meest moderne faciliteiten voor uw volledige sportieve voldoening en het heeft ook een gebied dat kan worden gebruikt voor stretchen of yoga.

Spa
In deze drukke wereld is het belangrijk om af en toe een stapje terug te doen en te ontspannen. Onze spa is de ideale plek om bij te komen van een drukke dag. Geniet van de rustige omgeving en de exclusiviteit die de spa te bieden heeft. Dompel uzelf onder in het ontspannende water van de jacuzzi en het Hydro massage bad. Voor de totaalbeleving geniet u van de stilte van de sauna en de hamman. De comfortabele spa wordt gecompleteerd door een ruimte met badkamers waar u zich privé kunt omkleden en douchen.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteEsteponaPostcode29680
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw te koop in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 430.000,-
2
2