Nieuwbouw project in Estepona (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw project in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 298.000,-Prijzen tot € 598.000,-Tuin1Zwembad1Referentie138DEV251
Moderne nieuwbouw appartementen in Estepona.

In de gemeente Estepona, dicht bij het centrum en de haven, ligt dit nieuw concept van wooncomplex, met een onovertroffen panoramisch uitzicht op de zee en de golfbaan, dat uitzonderlijke rust en kalmte biedt. De residentie ligt ook op slechts een steenworp afstand van de toegang tot de tolweg, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de internationale luchthaven van Malaga en de belangrijkste stedelijke centra langs de Costa del Sol, zoals Puerto Banús, Marbella, Benalmádena, enz.

Dit is een ontwikkeling bestaande uit 61 moderne designwoningen, omgeven door golfbanen en op korte afstand van het strand en een winkelcentrum met supermarkten, cafetaria's, restaurants, apotheek, benzinestations, enz. Dit wooncomplex biedt 7 kleine gebouwen op het zuiden en zuidwesten, op een uitzonderlijk stuk grond dat, samen met hun constructie op verschillende niveaus en ruime terrassen, de woningen een uitstekende lichtinval en een spectaculair uitzicht geeft.

De ruime en comfortabele woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn ontworpen om te genieten van het zonlicht en het uitzicht. Ze bieden ruime terrassen en tuinen, brede ramen en grote schuifdeuren laten het mediterrane licht de woning binnenstromen. Hoogwaardige bouwmaterialen en aandacht voor het kleinste detail zijn kenmerken van deze woningen, die zowel van binnen als van buiten zijn ontworpen voor totaal comfort en maximale veiligheid, waardoor hier wonen een unieke ervaring is.

De gemeenschap heeft een buitenzwembad, een fitnessruimte met cardiovasculaire en gewichtsmachines, een tuin ontworpen door een tuinarchitect, Schindler of gelijkaardige merkliften en garages met brandblusinstallaties en ventilatie aanbieden.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteEsteponaPostcode29680
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw project in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw project in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 298.000,-
2