Appartement te koop in Desert Springs Golf (Spanje, Costa de Almeria)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatiePalomares (04618)Prijs € 226.000,-Slaapkamers3Badkamers2EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference130DS0104

Op zoek naar een gegarandeerde investering? Deze klassieke appartementen met 2 of 3 slaapkamers op de eerste verdieping bevinden zich in het Desert Springs Resort, gelegen aan een binnenplaats in Spaanse stijl met een gemeenschappelijk zwembad.
Elke woning heeft houten en ijzeren veranda’s en balkons en een schat aan aantrekkelijke details met een verreikend uitzicht op de bergketens en de zee vanaf het keukenterras. De hoogwaardige afwerking omvat onder andere een aantrekkelijk betegelde badkamer en doucheruimte, natuurlijke houten binnenschrijnwerkerij en balken, een semi-open keuken met granieten werkblad, oven, vitrokeramische kookplaat, combi koelkast / vriezer en wasmachine, ingebouwde spiegelkasten in de slaapkamers, hoge kwaliteit sanitair ....
Elk van deze appartementen wordt volledig gemeubileerd op geleverd met airco. Er zijn GEEN onderhoudskosten te betalen en je kan twee weken per jaar persoonlijk gebruik maken van het appartement. Verder is er een gegarandeerd rendement op de investering (ROI) van 5% van de aankoopprijs per jaar gedurende 10 jaar.
De eigendommen worden in volle eigendom verkocht, met een 10-jarig beheerscontract met Playas del Almanzora SL.  die de contractuele verplichting hebben om de appartementen te commercialiseren, beheren en onderhouden. 
Elk appartement mag vrij gebruik maken van de overdekte parkeerplaatsen en de gemeenschappelijke tuinen met zwem- en kinderbaden.

2 slaapkamerappartementen vanaf 217000 € *
3 slaapkamerappartementen (nog slechts 2 beschikbaar) 226000 € *

* Deze prijslijst is niet inclusief de aankooptax (10%) en is geldig tot het einde van
December 2017 wanneer de prijzen kunnen worden herzien. De beschikbaarheid was correct op het moment van publicatie maar kan dit niet worden gegarandeerd. De getoonde afbeeldingen zijn indicatief van een reeds afgewerkt appartement.

Environment
Golf
Geografisch
Region Andalucía Province Almería Costa Locatie Palomares (04618) Postcode 04618
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Appartement te koop in Villaricos (Spanje, Costa de Almeria)TOPPER
Appartement te koop in Villaricos (Spanje, Costa de Almeria)
 
 3
 2
€ 159.000,-