Nieuwbouw project in Isla Canela (Spanje, Costa de la Luz)

Extra Information

Year of Construction 2020 Prices from € 345.000,- Reference 123DEV001CLM

Features

Domotica

Environment

Seaviews Golf

Project Description

Dit is een nieuw complex bestaande uit zes geschakelde eengezinswoningen op 500 m² eigen grond, gelegen op een onovertroffen locatie naast de wetlands, op slechts vijf minuten lopen naar het strand en zeer dicht bij de golfbaan en Isla Canela Marina. Alle woningen hebben drie slaapkamers, twee badkamers en een toilet, een ruime woonkamer met ingebouwde keuken en directe toegang tot het terras en de tuin. Een privéruimte om te leven en te genieten met uw gezin.

Het gerenommeerde A-cero architectenbureau, geleid door de architecten Joaquín Torres en Rafael Llamazares, heeft dit exclusieve concept gerealiseerd in duurzame, energiezuinige huizen met een geavanceerd ontwerp in een natuurlijke omgeving van extreme waarde. Het unieke en exclusieve karakter van het onroerendgoedontwerp kan worden toegevoegd aan de voordelen en voordelen van een bouwproces op basis van bouwelementen die met industriële methoden zijn geproduceerd in een veilige en gecontroleerde omgeving, ongevoelig voor ongunstige weersomstandigheden en het minimaliseren van gezondheids- en beroepsrisico’s. Dit alles betekent dat verbeteringen kunnen worden aangebracht en dat de kwaliteit streng kan worden gecontroleerd.

Hierdoor steekt dit project met kop en schouders uit boven andere meer conventionele projecten om de volgende voordelen te bieden:
– Kwaliteitsnormen die beter zijn dan traditionele eigenschappen.
– Volledige naleving met kortere deadlines en lagere budgetten.
– Minder impact op het milieu door minder afval tijdens de bouw
– Duurzaamheid en maximale energie-efficiëntie

Meubelen, tuinafwerking of zwembad zijn niet in de prijs inbegrepen, neem voor deze zaken contact op met onze verkoopafdeling.

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 21409
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *