Nieuwbouw in Benalmadena Costa (Spanje, Costa del Sol)

Extra Information

Prices from € 218.000,- Reference 138DEV005

Features

Fitness

Environment

Seaviews Mountainviews Horeca Commercial Public transport

Project Description

Een oase van sereniteit in het hart van de Costa del Sol.
Deze urbanisatie beschikt over luxueus ingerichte woningen in een exclusieve ontwikkeling van slechts 133 entiteiten. Alle kamers hebben een eigen parkeerplaats en fantastische gemeenschappelijke tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. Er is ook een prachtig gedeeld entertainmentgedeelte, “de Gastroteca” voor als je besluit om een ​​groep te entertainen.

De urbanisatie heeft gemakkelijke toegang tot gouden zandstranden, restaurants, winkels, scholen, sportfaciliteiten en heeft de charme en uitstraling van een mooi Andalusisch dorp. Deze filosofie van het behouden van een serene en traditionele leefomgeving met behoud van alle voordelen van het moderne leven is één van de redenen waarom dit zo’n geweldige plek is om te wonen.
Alle units zijn uitgerust met aerothermische ecologische airconditioning om verwarming en airconditioning te hebben zonder uw ecologische voetafdruk te beïnvloeden of een vermogen te kosten aan elektriciteit. Thermostatische douchetorens zorgen voor een massage en zijn voorzien van regengevoelige mondstukken in de grote badkamers. Er is een videoconciërge en geïntegreerde digitale services voor uw gemak.
Er is ook de mogelijkheid voor off-plan kopers om bepaalde functies aan te passen aan hun exacte smaak en behoeften.
Prijzen vanaf € 218.000, –

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 29630
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

ENKELE PANDEN IN DIT PROJECT