Nieuwbouw te koop in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol) – Uw Huis in Spanje

Nieuwbouw te koop in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)

Kenmerken
Prijzen vanaf € 2.235.000,-Prijzen tot € 2.235.000,-Referentie162DEV242
Gloednieuwe villa's, een combinatie van luxe en natuur in een uitzonderlijke omgeving.

Drie unieke villa's gebouwd op één niveau en ontworpen om op een ontspannen manier te genieten van de mediterrane levensstijl. Stel je voor dat je smelt in de zonnestralen, ontspant in de chill-outruimte bij het zwembad, verse groenten plukt uit je eigen tuin of je schommelt in een hangmat bij zonsondergang op een luie zomeravond.

De villa's zijn zorgvuldig bestudeerd, met een speciaal architectonisch ontwerp waarbij elk huis op één verdieping is gebouwd. Het heeft ook zijn eigen landschapsarchitectuur en ecologische tuin om te genieten van de frisheid van de natuur. De koper zal in staat zijn om te koken met hun eigen ingrediënten en voedsel, het aroma inspireren van de aromatische soorten die hun huis zullen karakteriseren (laurier, tijm of lavendel) en het meeste halen uit het comfort van hun woning met grote terrassen , tuinen, zwembad en chill-outruimte met wintervuur.

De villa's hebben een ondergrondse garage en een grote kelder die kan worden aangepast aan de smaak en levensstijl van elk gezin. Extra functies zijn onder meer: ​​keuken van Dica of vergelijkbaar merk, volledig uitgerust met Neff-apparatuur, vloerverwarming in alle kamers van het huis via een watersysteem (behalve in de hoofd- en secundaire badkamers, die via het elektrische systeem zullen zijn), domotica-installatie met motorbediening voor gordijnen/jaloezieën, verlichting en integratie met alarm, video intercom installatie en automatisch irrigatiesysteem.

Deze luxe villa's gelegen in een van de meest erkende woonwijken van Marbella, de beroemde Golf Valley, een ontwikkeld gebied met allerlei diensten en voorzieningen op korte rijafstand en omgeven door de meest erkende golfbanen van Nueva Andalucía: Los Naranjos, Las Brisas, Aloha Golf of La Quinta onder anderen.

De beroemde en kosmopolitische jachthaven van Puerto Banus met zijn luxe winkels en de beste restaurants in de omgeving, ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto. Het Westin La Quinta Golf Resort & Spa ligt net om de hoek en in de faciliteiten is het genieten van een onvergetelijke ervaring in de prachtige SPA, restaurants en andere hoteldiensten. Het Marbella Casino en de Marbella Arena voegen luxe entertainment toe aan het gebied en de beste internationale scholen zoals Aloha, Laude en San José zijn gemakkelijk te bereiken.

Op minuten in de bergen ligt het meer van Istán, de Castaño Santo-route om te voet of met de fiets te genieten of de prachtige gouden stranden van de kust van Malaga, het exclusieve Marein Natura-project combineert luxe, natuur en exclusiviteit.

We weten dat het leven aan de Costa del Sol vooral buiten wordt genoten, daarom voorzien wij elke woning met zijn eigen landschapsproject en een biologische tuin met een groeioppervlak van ongeveer 36 m2. De aangelegde gebieden hebben gazons met automatische irrigatie met diffusers, evenals een pre-installatie van verlichting in de tuinen, zodat de klant deze naar wens kan aanpassen. Naast het fantastische privézwembad met zout chlorering, zones met verschillende diepten en een ruimte om hangmatten te plaatsen om te ontspannen in de zon, hebben we in onze aangename tuin een prachtige chill-outruimte met wintervuur, perfect om te genieten van een aangenaam avond bij het licht van de kaarsen.
 
 
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieMálagaCostaCosta del Sol-WestGemeenteNueva AndaluciaPostcode29660
Enkele voorbeelden van panden in dit project:
Nieuwbouw te koop in Nueva Andalucia (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw te koop in Nueva Andalucia
(Spanje, Costa del Sol)
€ 2.235.000,-
4
5
1135,14