Wie zijn wij

Uw Huis in Spanje, dé specialist voor Spaans vastgoed!


Je hebt interesse in een eventuele aankoop van vastgoed in Spanje?

Voor jou is een woning aankopen in Spanje geen alledaagse gebeurtenis en Spaanse vastgoedmakelaars nemen het dikwijls te gemakkelijk op,
ook is het opvolgen van je aankoop vanuit België voor jou geen evidentie.

Om je te behoeden van allerlei valkuilen staan wij als gespecialiseerd team van Belgen en Spanjaarden volledig tot je dienst zowel in je thuisland als ter plaatse in Spanje.

Wie zijn wij?
Uw Huis in Spanje is een Belgische onderneming, erkend door het BIV (Belgisch Instituut van Vastgoedmakelaars), dat sedert geruime tijd gespecialiseerd is in de vastgoedmarkt in Spanje.

Uw Huis in Spanje heeft doorheen de jaren uitstekende contacten en een stevige reputatie opgebouwd bij toonaangevende Spaanse makelaarskantoren.
Wat doen wij?
Uw Huis in Spanje is je perfecte parner bij je zoektocht naar een geschikte investering in Spanje.

Tijdens een eerste gesprek in België stellen wij je graag ons aanbod voor en bekijken wij samen de criteria waaraan je droomwoning dient te voldoen.

Wij brengen je in contact met de juiste personen en naar de juiste plaats en begeleiden je in het Nederlands van bij de voorbereidingen tot na de effectieve aankoop.

Tevens zorgen wij voor een vlekkeloze communicatie met de makelaars en verkopers, alsmede met de diverse specialisten (advocaat, notaris, banken, enz...

Desgewenst kunnen wij tevens je bezichtigingstrip uitstippelen.
Hoeveel kost dit?
Uw Huis in Spanje kan je deze diensten gratis aanbieden omdat zij ingevolge de talrijke succesvolle verkopen rechtstreeks wordt betaald door de verkopers van de diverse woningen, waarmee Uw Huis in Spanje ook jou in contact kan brengen.
Vastgoed Te Koop in Spanje
Start je zoektocht
Daarom:
Je zoektocht en aankoop in Spanje via Uw Huis in Spanje betekent voor jou:


  • Je koopt in 100% vertrouwen

  • Je bespaart tijd & geld

Contact us
Foto Rik van Uw Huis in Spanje
Rik De Vreese
Zaakvoerder
Erkend Vastgoedmakelaar
BIV-508176
+32 476 647778
Klikken & Weten