Welkom in Sotogrande (11310)

Pas sinds 1962

loader-image
San Roque, ES
4:46 pm,
temperature icon 19°C
Sotogrande is een residentiële zone met als basis eersteklas luxe-eigendommen en recreatiemogelijkheden. Het is gelegenin een omgevind die werd ontworpen en geïnspereerd door een bepaalde visie op hoe leven moet worden geleefd.De vennootschap Sotogrande, opgericht in 1962 door de Amerikaan Joseph McMicking, verenigt kwalitatief hoogwaardige infrastructuur en een warm klimaat het hele jaar door. Beroemd om zijn golfbanen en polovelden, een uitzondelrijke plaats om te wonen of om tijdelijk te genieten van deze omgeving.Al het denkbare comfort bevindt zich op meer dan 2.000 hectare: brede boulevards, een vrijetijds-jachthaven, twee strandclubs, de beste hotels, een kleurrijke Marina en alle mogelijke diensten: restaurants, een internationale school, winkels, banken… een reflectie van Sotogrande de kosmopolitische sfeer.Eén van de mooiste lifestyle´s in Spanje!
Geografisch
RegioAndalucíaProvincieCádizCostaCosta del Sol-WestPostcode11310
Afstanden
Málaga-Costa del Sol Airport105 kmZee0 km
Te koop in Sotogrande (11310)

Kenmerkend voor Sotogrande (11310)

Uw droom is mogelijks een huis met uitzicht op een golfbaan of de Middellandse zee.
 Wij kunnen uw droom waarmaken!.U kan kiezen uit een appartement in de jachthaven, met of zonder een ligplaats, villa’s gebouwd rond Almenara Golf of een stuk grond waarop u het huis van uw keuze kan bouwen.Maak een afspraak en ervaar het leven en de stijl van Sotogrande.
Sotogrande is een unieke locatie voor golfliefhebbers voor het beoefenen van hun sport. Sotogrande is geschikt voor zowel professionals en amateurs en heeft interessante golfbanen zoals bijvoorbeeld Almenara, een 27 hole, betaal & speel-circuit ontworpen door Dave Thomas, en La Reserva, een ledenclub met 18 holes, topklasse golfbanen ontworpen met Cabell B. Robinson-signatuur. Ze behoren allebei, zonder twijfel, tot de beste golfbanen in Europa.
Het Almenara Hotel ligt in het toeristische centrum van Sotogrande, omgeven door de 27-holes Almenara Golf Course. Dit golfcircuit, ontworpen door de prestigieuze golfbanen architect Dave Thomas, een Ryder Cup winnaar, is een geliefde bestemming van golffans uit de hele wereld. Almenara Hotel is echter meer dan een golfbestemming, het omvat 2 wereldberoemde restaurants, luxekamers en een modern wellness-centrum met uitstekende faciliteiten.Het indrukwekkende NH Sotogrande is een 4-sterren hotel gelegen in het hart van Sotogrande. Dichtbij de prachtige stranden en gemakkelijk bereikbaar door autosnelweg. Dit hotel is omringd door enkele van de beste Spaanse golfbanen en een geweldige plek om te genieten van allerlei activiteiten in de buitenlucht. NH Sotogrande biedt een modern, elegant design en open ruimten vol met natuurlijk licht en een uitgelezen decor waardoor u hier op uw gemak voelt.
Sotogrande, wereldbekend als luxe woongebied.De luxueuze woonzone in Sotogrande is uniek, of u nu permanent verblijft of geniet van een vakantie. Ons exlucief residentiëel landgoed, gelegen in het zuiden van de provincie van Cádiz, biedt eersteklasse, uitzonderlijke woningen en alle diensten aan die u van een prestigieus resort verwacht.Het Elysieum welnesscenter heeft de meest innovaiteve behandelingen en een breed scala aan activiteiten voor uw gezondheid en schoonheid, met advies van de beste professionals in de sector.

De “Cucurucho” Beach Club garandeert ontspanning, sport en recreatie voor het hele gezin. Ligstoelen en parasols zijn beschikbaar op het strand en er zijn ook vier zwembaden. Zijn restaurant en strandbars zijn de perfecte plek om te genieten van een eenvoudige sandwich tot en met een buffet lunch.De Sotogrande International School (SIS) is een International Baccalaureate dag- en kostschool en leergemeenschap. Lessen van hoge kwaliteit, gepersonaliseerd in het Engels voor kinderen van 3 tot 18 jaar oud.
Sotogrande Marina is een referentie in de Middellandse Zee, voorzien van hoogstaande dienstverleningen met de best beschikbare technologieën op het gebied van duurzame ontwikkeling.Deze organisatie legt zich niet enkel toe op het voorzien van ligplaatsen maar heeft ook uitstekende voorzieningen om maximaal te genieten tijdens uw verblijf. In onze jachthaven zijn diverse toeristische, culturele, gastronomische en vrije tijdsmogelijkheden die deze regio tot de top maken.Een constante verbetering inzake veiligheid, menselijke professionele hulp, persoonlijke aandacht, familiale sfeer, sociale verantwoordelijkheid en zorg voor het milieu zijn enkele doelstellingen van onze organisatie.
Santa Maria Polo Club wordt beschouwd als één van de beste polo clubs in de wereld. Het is ongetwijfeld een regerentie op hoog nieveau inzake organisatie van internationale evenementen van deze exclusieve sport en een must voor de belangrijkste teams in het wereldwijde circuit.Het eerste veld van het polo in Sotogrande werd gebouwd in 1965. Sindsdien heeft de Santa María Polo Club zijn plaats met succes bereikt in de top van de ranking wereldwijd met 9 topklasse polovelden, hoogstaande paardenstallen, één polo school, grote commerciële ruimten, een 2500 m2 paviljoen, parkeergelegenheid voor meer dan 1.000 voertuigen en uitstekende faciliteiten, waaronder hotels en allerlei soorten evenementen (zakelijke bijeenkomsten, feesten, corporate conferenties…).De beste nationale en internationale spelers nemen deel in de competities op de Santa María polovelden en het polo-zomerseizoen is onmiskenbaar de meest exclusieve sportgebeurtenis in Spanje en één van de meest exclusieve wereldwijd. De club houdt meer dan 25 toernooien gedurende het hele jaar houdt en verwelkomt jaarlijks meer dan 220 teams, 800 spelers en ongeveer 2.500 paarden. Santa Maria Polo Club heeft 2 toernooien van hoog niveau in de World Polo Tour, de Sotogrande Goud Cup en de Sotogrande Silver Cup.
De Sotogrande Equestrian Club is gelegen in Sotogrande resort in oude Valderrama Cortijo en heeft alle nodige voorzieningen voor het beoefenen van alle paarddisciplines (dressuur, springen, hacks, pony club tracks), met state-of-the-art tracks voor springen en dressuur, overdekt & buiten tracks in de ponyclub, touwencursus, struikgebieden voor wandelingen en hacks. Alles is in een natuurlijke omgeving die ontspannend voor de paarden en voor maximaal genot, met uitzicht op de zee en de velden. Bovendien heeft Sotogrande Equestrian Club een houten paard voor polo beginners, een unicum in de streek.Faciliteiten:

Voor het stallen en verzorgen van de paarden zijn er 119 stallingen, paddocks, hoefsmid, paardenziekenhuis en individuele of gedeelde harnaskamers. Er is een hulpcentrum, winkel en club & restaurant.Activiteiten:

Sotogrande Hípica is een hippische school door de Spaanse Federatie gecertifieerd met 3 “estribos”. Lessen worden gevolgd volgens het officiële programma van deze organisatie en onze leerlingen worden beoordeeld van draven 1-17.Diensten:

Onze leraren zijn gespecialiseerd in de verschillende disciplines en volgens officiële opleidingen van multi-niveau paardenexperten. Hier wordt u ontvangen in uw eigen taal.
Veel plezier bij een match tegen uw vrienden en familie op de Tennis en Paddle Club in het Sotogrande Racquet Centre. Sotogrande is een echt paradijs voor racket sportliefhebbers. Er zijn professionele terreinen voor het spelen van tennis en paddle tennis en een uitgebreid klassementstabel.Voorzieningen:

Het centrum heeft 1 glazen paddle-tennis court, 8 paddle tennisbanen, 3 tennisbanen en 4 fronton terreinen.Wenst u een leraar u alle geheimen van beide sporten aan te leren, richt u dan naar onze tennisschool.Activiteiten:

Er is een uitgebreid lessenrooster voor verschillende niveaus: tennis- en paddle-tennisschool, weekend tennisschool, individuële- en groepsklassen.
Sotogrande Marina is een prachtige plek voor liefhebbers van zeilen. De opwinding voor de zee, sport en Sotogrande is erg gegroeid door de jaren heen. Het begon allemaal in de late jaren zestig wanneer de eigenaars van het resort een vloot van 40-catamarans hebben gekocht, wat heeft geleid tot wat de Real Club Maritimo de Sotogrande (RCMS) is op de dag van vandaag.Sinds haar oorsprong had de RCMS een veelvoud aan bootkampioenschappen die door de jaren heen zijn toegenomen. Deze events waren zuivere promotie voor de passie voor deze sport en de lessen in de Zeilschool waar alles geconcentreerd wordt.
Dit typisch wit Andalusisch dorp werd opgericht door de Spaanse bevolking van Gibraltar op 4 augustus 1704. Het was een historische gebeurtenis tijdens de Successieoorlog: de krachtige Anglo-Nederlandse vloot, onder bevel van admiraal Rooke nam Gibraltar Square in en hees de Union Jack. 5 miljoen Gibraltarezen verwierp de Britse overheersing en in plaats daarvan besloten ze in blok Gibraltar te verlaten en zich te vestigen op de heuvel waar de oude Ermita de San Roque gevestigd was. De inwoners van el Peñón namen alle bezittingen en relikwieën mee die ze konden meenemen. Bewijs hiervan is te zien op de Pendón van Gibraltar, maar het wordt gezegd dat het echte door Juana la Loca of Cédula Real is vernietigd. De kerk van Santa Maria la Coronada bevat en bewaart talrijke beelden van de zestiende tot de achttiende eeuw meegebracht uit Gibraltar in de tempel. Het historische archief bevat het stadsarchief van de stad van Gibraltar van 1502 tot 1704.
Het La Alcaidesa landgoed ligt in de buurt van Sotogrande, op een perfecte plek om te genieten van de natuurlijke omgeving.Het domein bestaat uit 1300 hectare mediterraan bos met een grote verscheidenheid van ecosystemen en een breed scala van diersoorten, waardoor deze plek een natuurlijke ecologische omgeving is met een niet te overziene milieurijkdom.

De archeologische site van Carteia (S.VII v.Chr.) omvat overblijfselen van Fenicische, Carthaagse, Romeinse, Visigotische, Byzantijnse, Arabische en christelijke tijden. Deze oude stad was de belangrijkste van de Campo de Gibraltar en werd de eerste Latijnse kolonie buiten Italië in 171 v.Chr.

Toppers aan de Costa del Sol-West

Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw te koop in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 295.000,-
2
2
Appartement te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 288.000,-
2
2
Appartement te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 193.000,-
2
2
Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 1.900.000,-
3
3
Appartement te koop in Manilva (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Manilva
(Spanje, Costa del Sol)
€ 165.000,-
2
2
Villa te koop in Manilva (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Manilva
(Spanje, Costa del Sol)
€ 655.000,-
3
3
500
Appartement te koop in Benahavís (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Benahavís
(Spanje, Costa del Sol)
€ 366.500,-
2
2
Nieuwbouw te koop in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw te koop in Estepona
(Spanje, Costa del Sol)
€ 734.500,-
3
4
410,40