Villa te koop in San Javier (Spanje, Costa Calida)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieSan JavierPrijs € 362.000,-Slaapkamers3Badkamers3Grondopp.317 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference143BRE-BR01
Villa's gebouwd met hoogwaardige materialen.
Deze villa bestaat uit 3 fantastische kamers met 3 badkamers. Een verscheidenheid aan optionele extra's zijn ook beschikbaar, kunnen onder andere een zwembad, air conditioning, tuinen, vloerverwarming, voorzien van een buitenkeuken, open woon- / eetkamer, grote bovenste terrassen, kunstgras kwaliteit en buitenverlichting RGB.
Ze woningen worden opgeleverd ongeveer 8 maanden na je persoonlijke keuze van woning.

De nieuwbouwpanden bevinden zich in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Gelegen aan het beschermde paradijs van de Middellandse Zee, de Mar Menor. Deze zee en zijn perifere wetlands zijn door de Verenigde Naties aangewezen als een bijzonder beschermd gebied dat van belang is voor de Middellandse Zee. Het vliegveld van San Javier (Murcia) is zeer dichtbij. Deze regio heeft een kustlijn van 73 kilometer lange stranden, gewassen door de Mar Menor, 170 vierkante kilometer zout water, rustig, warm, bijna warmte in de zomer met een gemiddelde temperatuur van 27º en bewezen een goede bron van behandelingen genezing.
Het gebied heeft ook verschillende goed onderhouden golfbanen.

Prijzen vanaf € 362.000,-
Geografisch
Region Murcia Province Murcia Costa Locatie San Javier Postcode 30730
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in San Javier in Spanje, gelegen aan de Costa CálidaNEWBUILDTOPPER
Villa te koop in San Javier (Spanje, Costa Cálida)
 239
 3
 2
€ 304.000,-