Villa te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesNieuwbouwStatusLocatieOrihuela-CostaPrijs€ 569.000,-Grondopp.500 m²Slaapkamers3Badkamers4Reference143BRE-AY01
Indeling
Zwembad 1
Deze residentie bestaat uit verschillende typen woningen op percelen variërend van 500 m² tot 1000 m². Alle woningen hebben een mooie woonkamer met grote ruimtes en grote ramen met natuurlijk licht gedurende de dag, een grote volledig moderne grote keuken volledig ingericht met ingebouwde hoge en lage kasten afgewerkt in wenge, 3 slaapkamers waarvan de grote slaapkamer met een mooie dressing en twee badkamers.

Alle woningen hebben een tuin in moderne stijl en een prive zwembad van 8x4m inbegrepen in de prijs. Optioneel zijn jacuzzi, ligstoelen en stoelen, plantenbakken en gekleurde lichten, tot 16 lichtpunten volgens type woning. Het heeft grote terrassen met een hoge kwaliteit tegels en glazen balustrades van 10 +10 cm, een automatische toegangspoort met videobewaking en vooraf geïnstalleerde beveiligingscamera's. Op het solarium zijn er lichtpunten, waterpunten, douche, pre-installatie jacuzzi, materiaalkast met aluminium deuren, wastafel, plantenbakken met verschillende beplantingen en irrigatie controller.

Deze woonwijk heeft verschillende stranden die bezocht kunnen worden, La Playa Grande is het grootste en best uitgeruste met Rode Kruis post, sanitair en andere diensten waardoor hier elk jaar een Blauwe Vlag verkregen wordt. Er is tevens een verscheidenheid aan diensten, zoals Hotel and Yacht Club Montepiedra met diverse restaurants, bars, ijssalons ... De belangrijkste attracties van het complex zijn de stranden en de haven, waar men kan genieten van het uitzicht op zee terwijl u geniet van een ijsje of het eten van een lekker lokaal gerecht.

Afhankelijk van de m² woonoppervlakte en de samenstelling wordt een prijs bepaald en de constructie bepaald. Het beste is om met ter plaatse de site te komen bekijken, de mogelijkheden en prijzen te bespreken voor je droomvilla in deze fantastische residentie.
Technisch
Grondopp. 500 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Orihuela-Costa Postcode 03189
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Promotie: luxe gelijkvloers appartementen met groot terras. Appartementen waarin lichte en gezellige ruimtes de boventoon voeren. De woningen hebben 3 slaapkamers met 3 badkamers. Alle woningen zijn voorzien van een ingerichte en uitgeruste keuken, open naar de woonkamer, waarin een groot raam toegang geeft tot het grote terras, dat een......

3
3
€ 258.000
1003018