Villa te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesNieuwbouwStatusLocatieOrihuela-CostaPrijs€ 890.000,-Grondopp.746 m²Slaapkamers4Badkamers3Reference143BRE-MJ24
Indeling
Zwembad 1
Luxe nieuwbouw villa te koop in Orihuela Costa, dit is een uniek project.
Het interieur en de uitrusting van het huis is uitstekend. Eersteklasse materialen, technologie toegepast op woningen om maximaal comfort te bereiken ten dienste van de bewoners van het huis. De grote glaspartijen zijn één van de troeven van deze villa's. Met het doel om het overheersende en zonnige landschap in het interieur maximaal te introduceren.
Veel van de villa's hebben multifunctionele kelders die kunnen worden gebruikt als speelkamer, slaapkamers, sportscholen, wijnopslag, enz. Overvolle zwembaden creëren een blauw effect, verfrissend en ontspannen in de omliggende tuin.
Dit is één van de opties die worden aangeboden en we hebben ook verschillende prijzen afhankelijk van uw keuze.
Deze golfvilla's zijn opgevat als een ideaal toevluchtsoord waar u kunt genieten van de bevoorrechte uitzichten die de golfbaan biedt. De buitenruimtes zijn net zo belangrijk als het interieur, het is slechts 5 minuten van de stranden van Orihuela Costa. U vindt ook allerlei soorten diensten op loopafstand, zoals bars, restaurants, winkelcentra en met 2 ziekenhuizen op slechts 5 minuten rijden met de auto.
Prijzen vanaf € 780.000.
Technisch
Grondopp. 746 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Golf
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Orihuela-Costa Postcode 03189
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Dit gezellige appartement met afgeschuinde daken heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 45 m² en is gelegen in het centrum van Torre del Mar in tweede lijn strand. Het appartement heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer met bad en een woonkamer. De woonkamer bestaat uit een woon / eetkamer met airconditioning...

1
1
€ 138.000
144VK1816