Villa te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie Orihuela-Costa Prijs € 780.000,- Grondopp. 689 m² Slaapkamers 3 Badkamers 2 Reference 143BRE-MJ25

Pand Omschrijving

Nieuwbouw villa’s te koop in Orihuela Costa, dit is een uniek en bijzonder project.
Interieur en uitrusting van het appartement is uitstekend! Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en alle moderne technologie wordt toegepast op huisvesting voor maximaal comfort. Veel van de villa’s hebben multifunctionele kelders die kunnen dienen als een speelkamer, slaapzalen, fitness, berging, etc. Enkele van de troeven zijn de grote ramen die het zonnige landschap in het huis haalt en het infinity zwembad die een blauw, verfrissend en ontspannend effect hebben in de tuin.
De huidige presentatie is één van de mogelijkheden in ontwerp die er zijn. Wij aanzien deze villa’s als de ideale plaats om te genieten met een bevoorrecht uitzicht op de golfbaan. De buitenruimtes zijn voorons even belangrijk als het interieur.
Ze zijn gelegen op slechts 5 minuten van de stranden van Orihuela Costa. U vindt er ook alle voorzieningen op loopafstand, zoals bars, restaurants, winkelcentra en 2 ziekenhuizen zijn ook op slechts 5 minuten rijden.

Indeling

Zwembad 1

Technisch

Grondopp. 689 m²m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 03189
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Villa te koop in San Pedro de Alcantara (Spanje, Costa del Sol)

thumb image TOPPER
De villa heeft op de begane grond een zeer grote entree, een volledig ingerichte keuken met de nieuwste apparatuur, een ensuite slaapkamer en een privézwembad en tuin. Grote lounge met vooraf geïnstalleerde domotica-systemen. Boven vindt u 3...
Type Villa Grondopp. 558 m²
New/Resales Nieuwbouw Slaapkamers 4
Transaction Te koop Badkamers 4
City San Pedro Alcantara Reference 138VI9939
Prijs 875000€
Meer details