Villa te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesResaleStatusLocatieOrihuela-CostaPrijs€ 265.000,-Grondopp.402 m²Slaapkamers4Badkamers2Reference143BRE-WH19
We zijn verheugd om deze volledig erkende en de enige B & B in Marokkaanse stijl in Costa Blanca te koop aan te bieden. De passie voor de Moorse stijl en decor komt van de vele bezoeken van de eigenaars aan Marokko. Ze hebben hier het unieke karakter van het Marokkaanse leven en de kunst nagebootst, op een heuvel van het zonnige Blue Lagoon-gebied van Villamartin. Schilderachtige uitzicht op de Middellandse Zee aan te vullen wat The Riad Azure te bieden aan de gasten heeft - een vakantie met een huiselijke sfeer cultureel, architectonische en culinaire twist.

Gelegen op 50 minuten van de luchthaven van Alicante en 20 minuten van de luchthaven Murcia San Javier. De perfecte locatie past bij diegenen die graag rustig ontspannen bij het privé-zwembad of verken als we omringd door de stranden Zee en de blauwe vlag van Orihuela Costa, de Sierra Escalona en La Pena bergen, de zoutmeren, de oranje en citroenbomen als en 's werelds beste golfbanen. Niet ver van de B & B zijn: Torrevieja (10km), Elche (40km), Alicante (50km), Cartagena (30km), San Miguel de Salinas (3km) en talloze dorpen, evenals de Spaanse winkelcentra en restaurants.

De eigendom wordt verkocht zonder het Riad Azure merk, dat de naam, website en social media profielen of geen auteursrechtelijk beschermd merk geassocieerd met de Riad Azure omvat. De huidige eigenaren zullen de nieuwe eigenaar echter helpen bij het aanvragen van hun eigen licentie voor het verlenen van horecadiensten.
Technisch
Grondopp. 402 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Orihuela-Costa Postcode 03189
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Mooie appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers vanaf € 190.000. Installatie airconditioning. Uitstekende kwaliteiten. Speeltuin, zwembad en een fit...

2
2
€ 550.000
1268-01010