Villa te koop in Monte Sella (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieMonte SellaPrijs € 360.000,-Slaapkamers2Badkamers2Zwembad1Grondopp.1000 m²Built220 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D1467
Charmante villa met een fantastisch uitzicht op de kust. 
U hoeft niet te golfen om van La Sella te genieten, meer dan 60% van de mensen die er wonen, spelen zelfs niet! Het helpt wel om het niveau van het hele gebied te verhogen en draagt ​​er ook toe bij dat het gebied groener en mooier wordt. La Sella is meer een exclusieve woonwijk. Het onderscheidt zich van andere "resorts" door het omcirkelde "resortgevoel" te verwijderen. La Sella kan worden beschouwd als meer een traditioneel en bekend gebied van villa's, waar de "grenzen" van het resort op discrete wijze bestaan. Er is 24-uurs beveiligingstoezicht op La Sella met een in- en uitgangscontrole die allemaal heel discreet wordt uitgevoerd. Met andere woorden, maximale beveiliging zonder uw privacy te onderbreken.
Daarnaast wordt La Sella aangevuld met het ***** Marriott luxehotel, waar u toegang heeft tot spabehandelingen, restaurants en vele andere faciliteiten. De La Sella golfclub bevindt zich op het terrein van het hotel en is gemakkelijk bereikbaar vanaf La Sella.

La Sella maakt deel uit van en wordt omringd door een natuurreservaat dat plaatselijk bekend staat als Montgo en dat ervoor zorgt dat er in dit gebied geen huizen of appartementen meer worden gebouwd. Het reservaat biedt geweldige wandelmogelijkheden en mensen reizen van afgelegen plaatsen om deze prachtige locatie te ervaren.

La Sella heeft ook een servicecentrum met een ontspannen bar en restaurant (populaire ontmoetingsplaats voor veel van degenen die daar wonen), een kleine supermarkt, een administratie / servicekantoor. Dit gebied van La Sella heeft ook een manège en negen tennisbanen. Het gebied rond La Sella heeft citroen-, sinaasappel- en amandelbomen, een genot om door de seizoenen heen te kijken, vooral in de maanden dat ze bloeien. U vindt binnen handbereik vele restaurants met fantastische traditionele Spaanse gerechten, internationale gerechten van over de hele wereld en enkele zeevruchten van wereldklasse. Eén van de grootste ziekenhuizen in de regio ligt in de buurt en is zeer modern en indrukwekkend, het opende 5 jaar geleden en biedt geweldige zorg. 

La Sella is ongeveer een 2-3 km (5-10 min.) rijden naar één van de grootste stranden aan de hele kust of als u besluit naar het binnenland te rijden, is er een prachtig bergachtig gebied dat u kunt ontdekken met de auto of, voor de meer sportieve personen, op de fiets. Er zijn tal van prachtige valleien met adembenemende landschappen aangevuld met kleine, gezellige dorpjes met traditioneel Spaans eten, te wachten om ontdekt te worden. Over het algemeen is het hele gebied erg vruchtbaar en groen. La Sella ligt tussen 7-8 steden en dorpen, allemaal binnen een paar kilometer. De dichtstbijzijnde (1-2 km) is Ondara. Ondara heeft veel te bieden, maar is vooral bekend om zijn grote winkelcentrum "La Marina", waar je alles kunt krijgen, van auto's en kleding tot tv's en boodschappen. De anderen zijn La Xara, Jesus Pobre, Pedreguer ..
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Monte Sella Postcode 03750
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Villamartin in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Villamartin (Spanje, Costa Blanca)
 
 1
 1
€ 110.000,-