Villa te koop in Las Heredades (Spanje, Costa Blanca)

Kenmerken
TypeNew/ResalesResaleStatusLocatieHeredadesPrijs€ 255.000,-Grondopp.1200 m²Slaapkamers9Badkamers3Reference143544
Grote villa in mediterrane stijl, gelegen in de gemeente Las Heredades.
Deze villa met een perceel van 1200m2 en een bebouwde oppervlakte 235 is verdeeld in drie verschillende woonentiteiten. Elk appartement met aparte ingang heeft 3 slaapkamers, woonkamer, keuken en 1 badkamer. Bovenin het huis heeft het een zolder met een oppervlakte van 85 m². Het heeft ook een groot zonneterras van 60m2 met een prachtig uitzicht op de tuin die het huis omringt.
Buiten beschikt het over een centrale binnenplaats, die een ingang naar elk appartement heeft. Het is een grote patio en ook met een overdekt terras. Het heeft ook een tuin waar u een groot zwembad en een eigen parkeerplaats binnen het perceel waar je 4 parkeerplaatsen kan voorzien.
In deze gemeente kunt u allerlei diensten, zoals bars, restaurants, winkels vinden en ook in de nabijgelegen steden zoals Almoradi.
Een prima investering!
Technisch
Grondopp. 1200 m² Availability Beschikbaar bij akte EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag
Features
Environment
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Heredades Postcode 03179
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Eerste lijn strand appartement. Appartement op de 2e verdieping, 1e lijn zee in St. Antoni de Calonge, liftgebouw, heeft 82m², 16m² terras aan zee, 3 slaapkamers en twee badkamers, keuken, kantoor. 25m². Een gesloten garage zit niet in de prijs....

3
2
€ 440.000
131473
VERGELIJKBARE PANDEN