Villa te koop in La Sella (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieMonte SellaPrijs € 599.000,-Slaapkamers5Badkamers4Zwembad1Grondopp.1278 m²Built312 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D1519
La Sella. Mediterraanse villa met uitzicht op de Montgo en de zee. 
Dit is een typisch mediterraanse villa, gebouwd op twee niveaus, met uitzicht op de bergen en de golfbaan. Er is een klein uitzicht op de zee. De villa heeft een goed verzorgde tuin, een zwembad en een parking.
De villa heeft een indrukwekkende toegang en biedt veel plaatsen om te zonnebaden of gewoon genieten van de schaduw. De gemakkelijk te onderhouden tuin is prachtig en binnenin is de woning voorzien van air conditioning, verwarming en alarm. 

Deze zeer goed onderhouden villa is gelegen op een van de beste locaties in La Sella. 
La Sella is een beschermde urbanisatie, gelegen tussen Denia en Javea, aan de voet en op de helling van de berg. De bouw van dit gebied begon in de vroege jaren 90 in verband met de opening van een elite golfclub en het Marriott hotelcomplex. In de urbanisatie is er een kleine supermarkt, tennisbanen, een manege, bars en restaurants. Een rustig deel van de kust, waar het grootste deel van de bevolking bestaat uit inwoners uit Noord- en Midden-Europa.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Monte Sella Postcode 03750
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Resale Huis Te koop in Calpe in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-NoordTOPPER
Huis te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)
 304
 3
 2
€ 225.000,-