Villa te koop in Ciudad Quesada (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieCiudad QuesadaPrijs € 288.000,-Slaapkamers2Badkamers2Zwembad1Grondopp.230 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference143BRE-JQ15
Dit type woning wordt u aangeboden door een van de meest prestigieuze ontwikkelaars aan de Costa Blanca, een huis dat zorgvuldig is ontworpen als aanvulling op de traditionele Andalusische architectuur en het moderne interieur.
Dit uitstekend geplande huis profiteert van een uitstekende optimalisatie van de ruimte en licht. Afgewerkt volgens een hoge specificatie met Noord-Europese bouwmethoden, dit huis voldoet aan de eisen van de meest veeleisende koper.

De villa heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers (een en-suite) en 2 zeer grote solaria. De constructie is van uitstekende kwaliteit en is zorgvuldig ontworpen met voldoende ingebouwde kasten en opslagruimte, een hal, achteruitgang naar de tuin en een zeer groot solarium. De accommodatie heeft een eigen achtertuin en een zwembad met een geïntegreerde ontspannende spa-hoek.

Gelegen in een van de meest gewenste gebieden van de Costa Blanca, namelijk Ciudad Quesada, aan de rand van het typisch Spaanse stadje Rojales in Alicante, op slechts 6 minuten rijden naar het strand en de kampioenschapsgolfbaan van La Marquesa en op loopafstand van de winkels, restaurants en bars van de hoofdstraat. Alicante en Murcia luchthavens liggen elk tussen de 30 en 45 minuten rijden. Deze nieuw project offreert een ontspannen omgeving maar ligt toch dicht bij de lokale voorzieningen en het strand.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Ciudad Quesada Postcode 03170
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Resale Appartement Te koop in Calpe in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-NoordTOPPER
Appartement te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)
 
 3
 2
€ 185.000,-