Villa te koop in Catral (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieCatralPrijs € 275.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Grondopp.2000 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference143BRE-RC17
Prachtige villa gelegen in het centrum van Catral.
Deze nieuwe ontwikkeling biedt 2000m2 plot en 139.50 m2 leefruimte en omvat drie tweepersoons alle slaapkamers, twee badkamers, een eigen badkamer met de hoofdslaapkamer en de slaapkamer voor de gasten, een grote keuken uitgerust met de achterklep en een grote grote omvang woonkamer. Buiten kunt u genieten van een barbecue met een zomerterras, prive zwembad 10x5 en volledig afgewerkt tuin gemakkelijk te onderhouden.

Catral is een geweldige gemeente om te wonen op een rustige manier en toch is het voorzien van allerlei diensten, deze eigendom is gelegen aan de rand van het dorp, dus we kunnen profiteren van de rust om je heen en u zult genieten dit gebied zo mooi.  Catral is een traditioneel dorp, de Catralense tuin is een essentieel aspect troostend een meer dan belangrijke en suggestieve toeristische aanbiedingen. Het ligt op slechts 20 minuten van de luchthaven van Alicante en de mooie stranden van Guardamar del Segura.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Catral Postcode 03158
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Resale Appartement Te koop in Torre del Mar in Spanje, gelegen aan de Costa del Sol-OostTOPPER
Appartement te koop in Torre Del Mar (Spanje, Costa del Sol)
 
 1
 1
€ 138.000,-