Villa te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieCalpePrijs € 830.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Grondopp.800 m²Built395 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1002477
Luxevilla met uitzicht op zee en 20m2 garage.

Gezonde en bioklimatische constructie, met een certificaat. Gebouwd met materialen van eerste kwaliteit. Bestaande uit 2 verdiepingen met 3 slaapkamers, 3 badkamers, infinity zwembad 10 x 3, pre-installatie van een lift, vloerverwarming, airconditioning (warm & koud), garage en onderhoudsarme tuin.

Moderne villa met luxe kwaliteiten gebouwd in een van de beste delen van de Costa Blanca, op 1,5 km van het strand van la Fustera, aan de kust van Benissa, tussen de steden Moraira en Calpe. De villa strekt zich uit over een perceel van 800 m2 en is gelegen in een van de mooiste woonwijken van de Costa Blanca met een buitengewone aantrekkingskracht en een grote landschappelijke en ecologische interesse, met een kustlijn vol met tal van stranden en verborgen baaien. De structuur die deze villa ondersteunt, maakt het ook uniek vanwege de doorschijnende ruimte die het voortbrengt. Een structuur die beter isoleert dan de conventionele constructie. Deze afwezigheid van de zogenaamde "thermische brug" genereert een groteffect dat het hele jaar door dezelfde temperatuur handhaaft, tussen 21 en 23 graden Celsius. Evenzo is de constructieve technologie, naast het vertrouwen op een concept van gezondheid en comfort door de lucht voortdurend te vernieuwen via de warmteterugwinapparatuur, ook gebaseerd op maximale efficiëntie omdat er geen energie verloren gaat.

- Kelder: fitnessruimte, garage, schoonmaak kamer zwembad, terras en barbecue.
- Begane grond heeft woonkamer-keuken-eetkamer, trap die naar de bovenverdieping leidt, toilet, wasruimte, badkamer, slaapkamer, veranda, witte aluminium geprefabriceerde lichte pergola, zwembad en terras.
- Hoge verdieping bestaat uit toegangstrap, twee slaapkamers, kleedkamer, twee badkamers en een terras.

Onder de belangrijkste kenmerken, kwaliteiten en afwerkingen van het huis, benadrukken we het volgende:
- Moderne keuken met kookeiland, open naar de eetkamer en uitgerust met hoogwaardige apparatuur.
- Sanitair, kranen enz. van Roca. Badkamermeubels van Victoria.
- Verwarming onder de vloer.
Features
ElektriciteitAircoAirco (pré-instal)VloerverwarmingFitnessBBQ
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Calpe Postcode 03710
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Torrevieja in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Torrevieja (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 1
€ 139.000,-