Villa te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieCalpePrijs € 785.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Grondopp.848 m²Built165 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference10012848
Moderne villa met zeezicht in aanbouw.

De villa heeft 123 m2 op het gelijkvloers en 70 m2 terrassen. Er zijn twee terrassen, een bij het zwembad en een bij de keuken. De eerste verdieping heeft 94 m2 en 35 m2 terrassen aan de slaapkamers. Het dakterras is 56 m2.

Het huis wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen. De keuken is volledig op maat gemaakt, het werkblad is van hoogwaardig duurzaam composiet, alle keukenapparatuur is van het merk Bosch. De woning wordt voorzien van 5 airco units, 2 toestellen zijn beneden voorzien en één toestel in elke slaapkamer. De verwarming van de badkamers gebeurt door middel van een elektrische boosterverwarming. Het zwembad wordt verwarmd door middel van een warmtepomp, het zwembad is 7 x 4 meter. De woning wordt voorzien van alle pre alarm bedrading, bij de voordeur zal een videofoon aanwezig zijn. De voorzieningen voor wasmachine en droogkast bevinden zich in de berging van de keuken. Het sanitair warm water wordt geproduceerd door een zonneboiler met elektrische bijverwarming. De tuin wordt afgewerkt, ook is er een bewateringssysteem voor de planten. De poort is automatisch en voorzien van een videofoon en codeklavier.

Oplevering : ong. einde 2021
Features
Airco (pré-instal)Omheind
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Calpe Postcode 03710
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Orihuela-Costa in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Orihuela-Costa (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 2
€ 187.000,-