Villa te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieCalpePrijs € 650.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Grondopp.198 m²Built1000 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference1002554
Het huis is in moderne stijl ontworpen op één niveau op een vlak perceel van 1.000m2. De verdeling is op één verdieping, met een totale bebouwde oppervlakte van 198,00 m2 en een terras van 97,00 m2 met zwembad.

De villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers en een apart toilet. Toegang tot de hal maakt het mogelijk om 2 ruimtes te onderscheiden, de ene voor overdag en tijdens de vrije tijd en de andere voor 's nachts of om uit te rusten. De master slaapkamer heeft een en suite badkamer en inbouwkasten. De andere slaapkamers hebben ook inbouwkasten. De badkamers zijn ruim en licht. De eetkamer is zeer helder, geeft toegang tot een volledig uitgeruste open keuken heeft een aparte ruimte voor de was. Buiten is er een overdekte garage van 21.00 m2.

De buitenmuren zijn met een donkere droge steen afgewerkt en het bedrukte toegangsbeton geeft een comfortabel zicht op de buitenkant van het huis. Het perceel is volledig omheind waardoor het privacy biedt. Het heeft ook beveiligingscamera's in de omgeving van de toegang tot de villa. Om maximale veiligheid te garanderen, is het huis uitgerust met een alarm verbonden met een 24-uurs bewakingscentrum. Een dubbele toegangspoort met openingssysteem voor voertuigen en voetgangers verbonden via video-intercom garanderen volledige controle ervan. Hoogtepunten zijn het grote terras op de eerste verdieping met meer dan 97,00 m2, en het infinity zwembad van 36,00 m2.

Kortom, een combinatie van ruimtes, vormen en elementen benadrukken de architectuur van dit huis, met zuidoostelijke oriëntatie en fantastische uitzichten.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Calpe Postcode 03710
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Doorverkoop Appartement Te koop in Vera Playa in Spanje, gelegen aan de Costa de AlmeríaTOPPER
Appartement te koop in Vera Playa (Spanje, Costa de Almeria)
 
 2
 1
€ 129.000,-