Villa te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieAlteaPrijs € 680.000,-Slaapkamers5Badkamers2Zwembad1Grondopp.1050 m²Built380 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D1748
Prachtige moderne villa van zeer hoge kwaliteit met uitzicht op zee in Altea.
Deze villa heeft een bewoonbare oppervlakte 320 m² op een perceel van 1050 m², 5 slaapkamers en 3 badkamers. Het is een moderne villa met drie verdiepingen in mediterrane stijl met zeer hoge kwaliteiten in Altea. Omgeven door tuinen, mediterrane bomen, spectaculaire palmbomen en een omheining van cipressen die een intieme en rustige ruimte creëren, een grote barbecue met eetruimte en een zwembad. Binnen vinden we een grote woonkamer met drie kamers en plafonds tot 5 meter hoog, drie tweepersoonsslaapkamers met elk een eigen badkamer, ingebouwde kasten, twee onafhankelijke garages met een grote opslagruimte van 100m2 voor eventueel een grote speelkamer of een appartement voor gasten, het huis heeft twee extra slaapkamers, ideaal voor een servicekamer, een fitnessruimte, etc.
Het hele huis heeft marmer geïmporteerd in verschillende stijlen, de vloer is in Portugees roze marmer, in de grote badkamer zijn de muren travertijn beige glas marmer en beige travertijn vloer, het huis heeft een gebogen muur bekleed met kostbare warme perkament graniet en de de belangrijkste trap is gemaakt van groen graniet met roze afzettingen, een lichte en ruime keuken met een veelkleurige touch, grote elegante kolommen gecoat in beige / zalmvuur, een open kantoor met onafhankelijke trappen.
Gelegen naast de golfbaan tussen de bergen en de zee, de asymmetrische verdeling en de natuurlijke witte kalkstenen gevel maken het is een heel origineel huis.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Altea Postcode 03590
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Pilar De La Horadada in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Pilar De La Horadada (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 2
€ 131.000,-