Villa te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieAlteaPrijs € 646.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Built295 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueEReference1002466
Een beperkte, residentiële woonwijk waarvan iedere villa beschikt over grote, zonovergoten binnenruimtes in een unieke architectuur. Dit alles in een natuurlijke omgeving, met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm.

Een beveiligd wooncomplex, met vrijstaande woningen ontworpen met de modernste architectuur, waarbinnen iedereen zijn eigen exclusieve ontwerp heeft, waardoor het uniek is.
De huizen zijn uitstekend vanwege hun natuurlijk licht en grote binnenruimten, met indelingen met 3 en 4 slaapkamers, 3 en 4 badkamers, een open keuken, woonkamers en eetkamers in verschillende vormen, een terras, een zwembad, een barbecue, een afgesloten garage en een lift.

Met directe toegang tot de snelweg, op 10 km van Benidorm, op slechts 50 km van de luchthaven van Alicante en op 100 km van de luchthaven van Valencia. Het pittoreske kustplaatsje Altea biedt alle diensten en vrijetijdsactiviteiten van een geweldige stad, terwijl het tegelijkertijd een open uitkijkpunt biedt voor de natuur en het intense blauw van de Middellandse Zee. Ondergedompeld in een natuurlijke omgeving die een perfect scenario is voor een uitje, een ontspannen vakantie of waarom zou u er niet uw huis van maken?
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Altea Postcode 03590
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in Orihuela in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw villas in Benissa (Spanje, Costa Blanca)
 
 3
 2
€ 371.900,-