Villa te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieAlteaPrijs € 499.000,-Slaapkamers6Badkamers4Zwembad1Grondopp.4000 m²Built300 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D1750
Grote villa met uitzicht op zee en een groot perceel in Altea. 
Prachtige villa of landhuis met grote afmetingen op een verdieping, zonder trappen, recentelijk volledig gerenoveerd met hoge kwaliteit. Het huis heeft 3 soorten verwarming: vloerverwarming, radiatoren en zonnepanelen voor het hele huis. Perceel van bijna 4000 omheind en vol met bomen, gras en planten van alle soorten. Het huis bestaat uit 6 tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, één met een eigen dressing, 4 badkamers, een grote woonkamer en 2 volledig uitgeruste keukens. Verwarmd zwembad met automatische reiniging, tegenstroom-zwemsysteem, bubbelbad, keuken en aparte badkamer. Meer dan 300m2 terras en betegelde terrassen. Garage / achtertuin + 100m2, grote garage, tuinhuisje en houten huis om te gebruiken als berging of gym.
Water wordt gerecycled ter ondersteuning van automatische irrigatie voor de hele boerderij. Er is een eigen bron van 50.000 liter.
School op 1,5 km, strand op 1 km, centrum van Altea op 2 km. Zeer goede locatie!
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Altea Postcode 03590
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Orihuela-Costa in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)
 0
 2
 2
€ 174.000,-