Restaurant te koop in Benissa (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeCommercieelNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieBenissaPrijs € 2.500.000,-Badkamers2Built650 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D5203
Mediterraan restaurant, één van de beste restaurants in de Valenciaanse Federatie.
Het restaurant biedt plaats aan maximaal 150 personen. Met een oppervlakte van 650 vierkante meter, met een aparte ingang voor de leveranciers. Grote garage. Valet-service, gratis bezorgservice naar klanten thuis. Heeft 3 aparte ruimten en een gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op zee. Wijnkelder met heerlijke wijnen, Spaans en Frans. De ruimte is gebouwd in een traditionele stijl en combineert elementen uit de oudheid met moderne elementen. Gedecoreerd met handgemaakte tegels, hout en natuursteen. Versiering door de beroemde kunstenaar Arthur Heras, eigenaar en oprichter van het Museum voor Moderne Kunst in Valencia. Originele
schilderijen, glasramen van Juan Ramon Garcia Castehon, de
wereldberoemde kunstenaar, producent van de theatrale productie op basis
van het boek 'One Hundred Years of Solitude' van Garcia Marquez.

Dit restaurant wordt bezocht door beroemde artiesten, politici en andere beroemdheden. Celebrity chef-kok Quique Decosta werd beoordeeld voor zijn restaurant keuken met een score 6.75 / 9.25 maximale schaal, die niemand anders heeft. 
Ster 'Michelin'. Dit restaurant is gemarkeerd als een van de beste in Spanje voor de bereiding van traditionele rijstgerechten en zeevoedsel. 

Het werd geopend in 1979 en heeft een constante klantenkring waardoor kostenefficient. Het restaurant staat te koop wegens pensionering van de eigenaars. 
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Benissa Postcode 03720
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Huis Te koop in La Bisbal D Emporda in Spanje, gelegen aan de Costa BravaNEWBUILDTOPPER
Huis te koop in La Bisbal D Emporda (Spanje, Costa Brava)
 
 4
 3
€ 295.000,-