Nieuwbouw project in San Javier (Spanje, Costa Cálida)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieSan JavierPrijs € 509.950,-Slaapkamers3Badkamers4Zwembad1Grondopp.310 m²Built138,27 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference148DEV014-2
Perfect ontworpen ...
Deze prachtige villa's met twee niveaus zijn zorgvuldig ontworpen om de perfecte individuele privé-eigentijdse leefruimte te bieden, met dubbele volledig glazen schuifdeuren die direct uitkomen op een groot terras met omheinde privézwembaden en off-road parking. "HELE DAG ZON" met terras op de eerste verdieping om de hele dag van de zon te genieten ... Gelegen in een gecentraliseerde, gevestigde woonwijk op slechts 10 minuten lopen naar de stranden van San Javier.

Perfect gelegen ... 700 meter van de stranden ...
Dit perceel op het zuiden is beschikbaar in de Murciaanse kustplaats San Javier, 25 minuten van de stad Cartagena en 30 minuten van de nieuwe Covera (Murcia International Airport).

Perfect om in te wonen ...
Deze karakteristieke villa's bieden een extra groot royaal gevoel met 3 slaapkamers, 4 badkamers, bijkeuken, open woonkamer en eetkamer, overdekt terras, open terrassen vanuit de hoofdslaapkamers op de eerste verdieping, groot L-vormig privézwembad , off-road parking en tuin. De villa's worden gebouwd op kavels van circa 350 m2.

Perceel, Design and Build … 12 maanden bouwtijd vanaf contract.
Geografisch
Region Murcia Province Murcia Costa Locatie San Javier Postcode 30730
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Villa te koop in Benalmadena (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Benalmadena (Spanje, Costa del Sol)
 
 3
 2
€ 529.000,-