Nieuwbouw in La Manga del Mar Menor (Spanje, Costa Cálida)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusVerkochtGemeenteLa Manga Del Mar MenorPrijs € 364.000,-Slaapkamers4Badkamers3Built155 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference157DEV008-118/122
Deze appartementsgebouwen bevinden zich op de eerste lijn van de kust in La Manga del Mar Menor. Ze zijn gelegen in een uniek en exclusief gebied, tussen twee verschillende zeeën, de Mar Menor en de Middellandse Zee. De residentie bestaat uit 4 torens met elk 10 verdiepingen, met directe toegang tot het strand en drie fantastische zwembaden. Het ontwerp is geïnspireerd op de zee, een feit dat goed tot uiting komt in de gevel (blauw en wit) en met een modern ontwerp. Het uitzicht vanaf de hoogste terrassen is spectaculair.

Ze bevinden zich op ongeveer 30 minuten rijden van Cartagena, één van de belangrijkste steden in de regio en dicht bij een prachtige golfbaan. Het gebied heeft allerlei diensten zoals bars, restaurants, supermarkten, winkels, medische centra, tandartsen, apotheken, golfbanen, jachthavens, nautische centra en meerdere mogelijkheden voor vrije tijd en vrije tijd.

La Manga del Mar Menor is een landlijn die op natuurlijke wijze is ontstaan ​​en wordt omgeven door twee zeeën, de Mar Menor en de Middellandse Zee. Het is een van de meest exotische plekken van Spanje. Het is de perfecte plek om met volle teugen van de zee te genieten, vooral in de lente en zomer, die samenvalt met het hoogseizoen en er zijn veel watersporten.
Geografisch
Region Murcia Province Murcia Costa Locatie La Manga Del Mar Menor Postcode 30380
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw project in Estepona (Spanje, Costa del Sol)NEWBUILD
Nieuwbouw project in Estepona (Spanje, Costa del Sol)
2
€ 306.200,-