Nieuwbouw in La Duquesa (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusVerkochtLocatieLa DuquesaPrijs € 990.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Grondopp.1827 m²Built245,71 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference151DEV014-12
ZICHT OP DE ZEE

Drie prachtige luxe villa's, gemaakt om toeschouwer te zijn van het schitterende uitzicht op de Middellandse Zee. Onvergelijkbare uitzichten die het grootste gevoel van welzijn bevorderen

EEN SERENITEIT DIE HYPNOTISEERD

De buitenruimtes die deel uitmaken van het ontwerp van deze exclusieve villa's, zijn zorgvuldig doordacht, zodat u te allen tijde de frisse lucht kunt inademen, de rust kunt voelen en gehypnotiseerd kunt worden door de zee. Binnen in de villa's zult u ook de balans en architecturale harmonie kunnen voelen die uw huis met positieve energie zullen vullen.

DE MEEST UITSTEKENDE ELEGANTIE

Om de schoonheid van de omgeving te versterken, zijn de villa's ontworpen met voortreffelijke elegantie, verfijnde moderne structuren en met een kwaliteitszegel in de materialen en grote ramen om het interieur te verlichten. Het doel van deze spectaculaire villa's is om maximale luxe te vertegenwoordigen, recht tegenover de zee en schijnend als een vuurtorenbaken, boven de Middellandse Zee.

EEN KUNTSTWERK

De zonsondergang, een hoogtepunt van de dag, waar de kleuren van de natuur samensmelten tot een authentiek kunstwerk. De verlichting bij zonsondergang worden gekoesterde momenten die voor altijd in je geheugen blijven. Een sublieme keuze voor liefhebbers van goede smaak en stijl, vermengd met de prachtige natuurlijke omgeving.

VOORZIENINGEN

Er is gemakkelijke toegang tot alle diensten en genoegens die u wenst. Dankzij de strategische ligging in de buurt van Sotogrande kunt u op exclusieve golfbanen spelen, plezier maken in prestigieuze clubs, eten in haute cuisine-restaurants en wandelen door een internationaal bekende zeehaven. Het is ook genieten van een vredige en kalme omgeving in La Duquesa. Een familiale sfeer met alle faciliteiten binnen handbereik.
Features
AircoOmheindVloerverwarming
Environment
Zeezicht
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie La Duquesa Postcode 29692
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Resale Appartement Te koop in Torre del Mar in Spanje, gelegen aan de Costa del Sol-OostTOPPER
Appartement te koop in Torre Del Mar (Spanje, Costa del Sol)
 
 1
 1
€ 138.000,-