Nieuwbouw in Fuengirola (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeAppartementNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieFuengirolaPrijs € 1.231.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad2Built119,55 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference160DEV210-PH3
Buitengewoon residentieel complex van prachtige en luxe appartementen in het centrum van Fuengirola. 

Dit is een buitengewoon residentieel complex van 116 prachtige appartementen en luxe penthouses, met garage en berging gelegen op 100 m van de zee. De appartamenten hebben 1, 2 of 3 kamers, met een modern en elegant design. De woningen worden gekenmerkt door natuurlijk licht, open ruimtes en ruime verblijven, met een continuïteit vanuit het interieur door de grote terrassen of privé-tuinen aan de buitenkant. Het is een luxe gemeenschap met veel exclusieve diensten voor de eigenaren, gemeenschappelijke ruimtes om te genieten van een resort-stijl leven.

Het complex biedt een unieke luxe-ervaring die niet voor de deur stopt, ontdek de vele services die het exclusief aan zijn bewoners biedt. Geniet elke dag van de luxe van het leven in resortstijl in uw gemeenschappelijke ruimtes. Neem een ​​duik in het zwembad, bevrijd uzelf van stress en gifstoffen in de spa, toon uw lichaam in de sportschool, beheer uw zaken vanuit het comfort van de co-working space, neem uw vrienden mee naar de gastrobar of ontdek uw innerlijke vrede in de fitness-studio.
Features
LiftConciërgeFitnessSpa
Environment
Zeezicht
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Fuengirola Postcode 29640
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw in San Miguel de Salinas (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in San Miguel de Salinas (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 2
€ 106.900,-