Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusVerkochtGemeenteEsteponaPrijs € 599.000,-Slaapkamers3Badkamers3Zwembad1Grondopp.491 m²Built142,70 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference151DEV012-8
Deze 8 prachtige villa's zijn geïnspireerd op de prachtige natuurlijke omgeving die hen omringt, zoals de brede golfbanen, de schoonheid van de bergen en de gloed van de Middellandse Zee. Het ontwerp is verantwoord en duurzaam, waardoor schoonheid kan vloeien en versmelten met de omgeving. Ze zullen worden gebouwd volgens de beste normen voor thermische isolatie, waardoor een schoon en efficiënt energieverbruik wordt bereikt.

Deze moderne en eigentijdse villa's zijn ontworpen om samen met de natuur te genieten van een open, lichte en volledig geïntegreerde sfeer. De villa's zijn verdeeld over 2 verdiepingen, allemaal met 3 slaapkamers en hun individuele badkamers. Elke slaapkamer heeft toegang tot een eigen en overdekt terras, waardoor het oppervlak van elke kamer met de buitenruimte wordt uitgebreid.

De villa's zijn toegankelijk via het gelijkvloers en met de sociale ruimte die aansluit op het terras tot aan het zwembad. De slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping, waar hun privéterrassen het beste uitzicht bieden. Het architecturale ontwerp van de binnenruimtes is praktisch en functioneel en biedt grote open ruimtes die visueel met elkaar verbonden zijn, evenals privé en rustige ruimtes.

De schitterende ligging en de luxe van een fris en modern design zijn de belangrijkste elementen die dit project definiëren. Deze villa's bieden speciaal voor jou een intiem, rustig, privé en uitstekend gelegen huis te bezorgen. Samen met uw gezin kunt u genieten van een exclusieve levensstijl, ontworpen om elk lid tevreden te stellen.

De villa's zoeken harmonie tussen het project en de omgeving en benadrukken de best mogelijke oriëntatie op basis van zonlicht en uitzicht op zowel de golfbanen als de Middellandse Zee.

We geloven sterk in het respecteren en beschermen van het milieu. Daarom zijn onze werken onderworpen aan de huidige regelgeving en streven we er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze gebouwen de maximale beoordelingen op energiecertificeringen behalen.

Deze 8 prachtige villa's zijn gelegen in Valle Romano, het hart van de New Golden Mile. Deze villa's liggen op een paar minuten van Estepona, worden omringd door allerlei diensten en zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf elk punt van de Costa del Sol. Luchthaven en hogesnelheidstreinen zijn minder dan een uur verwijderd van uw nieuwe huis.
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Estepona Postcode 29680
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Appartement te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)
Appartement te koop in Altea (Spanje, Costa Blanca)
1
1
€ 160.000,-