Nieuwbouw in Estepona (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieEsteponaPrijs € 1.300.000,-Slaapkamers4Badkamers3Built244 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference138DEV130-22
49 luxe villa's met panoramisch uitzicht op zee.
Gelegen op het mooiste en meest gewilde perceel in de New Golden Mile, ligt deze prachtige ontwikkeling van 49 elegante eigentijdse villa's op het hoogste punt van het Torrevigia-gebied en toch slechts een paar minuten van de kust, met directe toegang tot zowel Estepona als Marbella de strategische ligging biedt een fantastische uitvalsbasis om te verkennen.
De villa's bestaan ​​uit een keuze uit 5 verschillende Eco-modellen die harmonieus in het natuurlijke landschap passen, maximale zichten en licht creëren en het geïnspireerde ontwerp zorgt ook voor privacy voor de eigenaars. De huizen profiteren van de hoogste kwaliteiten en de nieuwste afwerkingen om de meest luxe standaard van accommodatie te garanderen. De heldere en ruime lay-out viert de mogelijkheid om naadloos de interne en externe woonruimtes samen te voegen tot lichtgeklasseerde zones, zowel amusement, ontspanning als gezinsleven. Ontworpen met verschillende leefzones voor dag- en middaglicht afhankelijk van de blootstelling aan de zon. De inspiratie is gebaseerd op de visuele verbinding die de huizen met het landschap integreert, ontworpen om de binnen-buiten stroming te maximaliseren die zo essentieel is voor het tropische leven.
Features
OmheindVloerverwarmingFitnessSpa
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Estepona Postcode 29680
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Orihuela-Costa in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-ZuidNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)
 
 2
 2
€ 153.000,-