Nieuwbouw in Elviria (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleNieuwbouwStatusTe koopLocatieElviriaPrijs € 1.300.000,-Slaapkamers4Badkamers4,5Built222,75 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference151DEV010-1
Deze prachtige villa is gelegen op een bevoorrechte locatie, een luxe ontwikkeling, gelegen op de eerste golflijn in het Santa María Golf-complex met een geselecteerde Country Club.

De villa is zorgvuldig ontworpen met een moderne en eigentijdse stijl, maar tegelijkertijd met een functionele indeling, waardoor u kunt genieten van een comfortabele en aangename villa, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de golfbaan.

De ontspanning begint vanaf het moment dat u thuiskomt. Het open ontwerp van onze villa's benadrukt de relatie tussen exterieur en interieur, waardoor een unieke harmonieuze ruimte ontstaat. Vanuit uw tuin kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op zee en de meest adembenemende zonsondergangen.

De villa is ontworpen om de binnen-buitenstroom te maximaliseren, waar natuurlijk licht door elke hoek van uw huis zal stromen. Deze ruime villa is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een plafond van dubbele hoogte in de woonkamer, waardoor het hele huis de hele dag licht is. Deze luxe villa's worden gebouwd met alleen de beste materialen. Alle kwaliteiten die we in onze huizen gebruiken, zijn van de hoogste standaard.

Elk onderdeel, van de architectuur die het gebouw vorm geeft tot het kleinste ontwerpdetail, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal, verfijnd met luxe afwerkingen. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben.

Gelegen aan de golf en aan de zee en het strand ben je op minder dan 10' met de auto.
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Elviria Postcode 29604
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw in Villamartin (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Villamartin (Spanje, Costa Blanca)
 
 3
 2
€ 174.000,-