Luxe villa te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopGemeenteOrihuela-CostaPrijs € 4.200.000,-Slaapkamers8Badkamers8Grondopp.1070 m²Built600 m²Inhab450 m²EPC-valueGReference1268-00585
Exclusieve en luxueuze villa in Cabo Roig. 
Deze woning is gelegen op een hoekperceel van 1070 m2 op slechts 100 meter van de zee in Cabo Roig. De tuinen zijn weelderig en in het midden is er een groot zwembad, volledig geautomatiseerd evenals verschillende overdekte terrassen. 
Bij het betreden van de villa komt u bij een grote hal met een plafondhoogte van ongeveer 8 meter en een marmeren mozaïek in het midden. Aan beide kanten is een trap op naar de tweede verdieping. 

Op de begane grond zijn er verschillende kamers, een bibliotheek met open haard en een grote keuken die elke kok verrukt. Vanuit elke kamer zijn er uitzicht op de mooie en goed onderhouden tuin. Op de tweede verdieping zijn er zes complete suites, elk met een eigen badkamer en een grote kleedkamer, evenals een eigen terras met uitzicht. Er is ook een solarium met een panoramisch uitzicht op de zee, volledig privé en met een jacuzzi onder de sterren.

Een lift verbindt alle verdiepingen en brengt ons ook naar de kelder, die, net als de rest van het huis, luxe en afwerking biedt, zoals marmeren vloeren, massief houten kasten en deuren en, natuurlijk, het is niet alleen een kelder. Hier zijn een bioscoop en meerdere andere ruimten in het geval de bestaande slaapkamers niet genoeg zijn in het geval van een familiefeest en / of met veel vrienden.

De hele villa is uitgerust met de nieuwste elektronische systemen, domotica en beveiliging.
Features
AircoBemeubeld
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Orihuela-Costa Postcode 03189
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw appartementen in Orihuela (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDverkocht
Nieuwbouw appartementen in Orihuela (Spanje, Costa Blanca)
2
2
€ 148.900,-