Luxe villa te koop in Dénia (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieDéniaPrijs € 2.500.000,-Slaapkamers5Badkamers4Zwembad1Grondopp.4500 m²Built360 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D1379
Denia, Las Rotas. Luxe villa op 400 meter van het strand. 
De villa is gebouwd in 2006, één van de laatste gebouwde in deze beschermde regio, op slechts 450 meter van het strand. Het heeft een enorm bijna vlak perceel van 5000 m², waarvan een deel is gelaten als een dennenbos, en is gelegen in een doodlopende straat. Vanaf de tweede verdieping is een klein uitzicht op zee. De eigendom bezit een groot zwembad van 12 bij 7 meter met een diepte van 3 meter, BBQ, tuin en dennenbos. Sommige bomen zoals johannesbroodbomen zijn meer dan 200 jaar oud en er is een water bron afkomstig uit bergbronnen. De villa is omgeven door een met de hand gemaakt stenen omheining. 

De twee verdiepingen tellende villa in een eigentijdse stijl en is het prototype van villa's gebouwd in de luxe urbanisatie van Abu Dhabi. Het heeft seismische en thermische weerstand. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen in het onderhoud ervan. De wanddikte is 80 cm. Op de begane grond vindt u een woonkamer, een grote keuken met was- en opslagruimte, een overdekt terras, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Op de bovenverdieping: een slaapkamer, een dressing en een badkamer. De villa is voorzien van vloerverwarming (gas), airconditioning, satelliet-tv, internet en heeft een alarminstallatie. 

Deze luxueuze villa is gelegen in één van de meest gewaardeerde delen van de kust met een uniek microklimaat. Voetgangers hebben toegang tot natuurlijke baaien met helder water, en het stadscentrum vanaf de boulevard. In deze regio is enkel nog het bouwen van huizen toegestaan. 
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Dénia Postcode 03700
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
NEWBUILDTOPPER
Nieuwbouw in Mijas Costa (Spanje, Costa del Sol)
 
 2
 
€ 286.000,-