Luxe villa te koop in Benidorm (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieBenidormPrijs € 1.370.000,-Slaapkamers5Badkamers5Grondopp.1093 m²Built432 m²Inhab410 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142A7066C
De beste villa in zijn categorie in Spanje!

Bestaande uit 5 slaapkamers, 5 badkamers, woonkamer met een plafondhoogte van 6,25 meter. Garage voor twee auto's. Aparte suite voor gasten. Het huis is in 2019 gebouwd met gebruik van de modernste en duurste materialen en technieken. Verwarmde vloeren, aan- en afvoer ventilatie, perimeter alarm, videobewaking, smart home-systeem. Vlak perceel met panoramisch uitzicht over de stad Benidorm en de zee. Leuke, goed onderhouden tuin met barbecue en terrassen. Zwembad met het nieuwste chloorvrije waterzuiveringssysteem, verwarmd en tegenstroom waardoor u het hele jaar door professioneel kunt zwemmen. De villa wordt volledig gemeubileerd verkocht met designmeubilair en elektrische apparaten van bekende wereldmerken.

Gelegen in het meest prestigieuze complex van Benidorm, Costa Blanca. Beveiliging 24 uur per dag, nabij internationale hogescholen, golfbanen, winkelcentra, 5 minuten rijden naar het strand.

Dit is een uitstekende moderne villa voor een passende prijs met geweldige eigenaren die het gedurende 2 jaar hebben gebouwd en elke fase van de bouw nauwgezet hebben gecontroleerd. De eigendom wordt verkocht wegens verhuizing naar een ander land.

Een aanrader om te bezichtigen en te kopen!

 
Features
AircoVerwarming
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Benidorm Postcode 03500
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Appartement te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)NEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Orihuela Costa (Spanje, Costa Blanca)
 0
 2
 2
€ 174.000,-