Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /data/sites/web/uwhuisinspanjeeu/www_before_autogit/wp-content/themes/noo-citilights/layouts/noo-property-detail.php on line 8

Luxe villa te koop in La Manga del Mar Menor (Spanje, Costa Cálida)

Kenmerken

Type New/Resales Status Locatie La Manga Del Mar Menor Prijs € 1.999.950,- Grondopp. 900 m² Slaapkamers 4 Badkamers 6 Reference 143943

Pand Omschrijving

In La Manga aan de Costa Calida hebben we deze prachtige strand villa te koop

Met een bebouwde oppervlakte van 535 m2 op een 900 m2 grondstuk ligt deze villa dicht bij alle diensten en dicht bij het dorp van La Manga en Cabo de Palos. Gebouwd in High Tech en minimalistische stijl, direct aan de Middellandse Zee en het strand van La Manga. De woonkamer is spectaculair, met een 7 meter hoge plafond en ramen van de vloer tot bovenaan heb je een uitstekend uitzicht op de zee en het strand.

De Villa:
Gelijkvloers, Hoofdingang is in de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er en trap naar boven naar de eerste verdieping waar de keuken en eetkamer zich bevinden. Er is ook een lift tussen de woonkamer en keuken. Ook bevindt er zich een open ruimte gebruikt als kantoor en een zitkamer, slaapkamer met badkamer aan het einde van de hal.
Bovenste verdieping: Trap of lift brengt u naar de bovenste verdieping. Trap van de woonkamer, Lift vanaf Garage, eetkamer en woonkamer. De master bedroom met ensuite badkamer is aan het eind van de hal, zeer helder en lichtgevend met hoekramen en een fantastisch uitzicht op zee. Twee andere grote slaapkamers, beide met ensuite badkamers zijn op de bovenste verdieping en een open ruimte wordt gebruikt als een tv- en zitkamer.
Kelder: Lift of trap brengt u naar de kelder waar u de machines voor airconditioning en stookolie verwarming installatie vind met een grote hobby / speelkamer ernaast. Een fitnessruimte met sauna en een grote badkamer zijn ook in de kelder. Er is een afgesloten garage voor meerdere auto’s.
Tuin: de tuin is meestal betegeld, en er is een full size zomer keuken en een badkamer. Kunstgras groene gebieden en palmboomen. Er is een groot terras met toegang vanaf de woonkamer en zwembad. Er is een kleine gesloten tuin naast het grote terras, een ideale speeltuin voor kleine kinderen.
Het huis heeft een geavanceerde alarm-installatie, actief zowel binnen als buiten.

Indeling

Zwembad 1

Technisch

Grondopp. 900 m²m² EPC-certificate In aanvraag EPC-value In aanvraag

Features


Environment

Geografisch

Region Province Costa Locatie Postcode 30380
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.


Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

De residentie bestaat uit 14 exclusieve villa's met 3 slaapkamers met modern design, kwalitatief hoogstaande materialen en functionaliteit. Alle villa´s bieden een fantastisch uitzicht over de golf van de urbanisatie van Isla del Fraile en de bergen die het gebied omringen. Elke villa beschikt over een grote woonkamer kamer, een...

3
3
€ 254.000
130AG0100