Kasteeltoren te koop in Moraira (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeVillaNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieDéniaPrijs € 2.500.000,-Slaapkamers5Badkamers4Grondopp.1800 m²Built350 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference142D1009
19e-eeuwse kasteeltoren aan het strand met directe toegang tot het zandstrand. 
Kasteeltoren gebouwd in het midden van de XIXe eeuw in het beste gedeelte van de stad en de hele kust, Las Rotas. De eerste eigenaar was markies Arguinbau. Er is een directe toegang tot het zandstrand Marinetta Casiana en een zeeboulevard van 4 km. Op loopafstand van de centrale straat (500m), Royal Yacht Club met een verwarmd zwembad (300m), nieuw Jachtclub "La Marina" (200m) met zijn restaurants, bars en disco's. 

Het kasteel ligt op een vlak stuk grond van 1800m² met een bouwoppervlakte van 350m². Op ​​de foto van 1895 werd het kasteel voltooid met een bovenbouw in Italiaanse stijl, dit is niet bewaard gebleven, maar het kan worden gereconstrueerd in zijn oorspronkelijke vorm. Er is uitzicht op zee en de jachtclub. In de kelder (voorheen als servantengedeelte) is een woonkamer, een keuken, een opslagruimte kamer, een badkamer en een slaapkamer. Op het gelijkvloers bevindt zich een woonkamer met een open haard. Tweede verdieping heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer en de derde verdieping ook 2 slaapkamers en 1 badkamer. 

Het is aanbevolen interne herstellingen te doen maar zonder uitbreiding van de constructie. 
Het veranderen van de gevel is verboden.
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie Dénia Postcode 03700
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Villa Te koop in Aguilas in Spanje, gelegen aan de Costa CálidaNEWBUILDTOPPER
Villa te koop in Aguilas (Spanje, Costa Calida)
 194
 3
 3
€ 256.000,-