Huis te koop in Sayalonga (Spanje, Costa del Sol)

Overzicht
TypeHuisNew/ResaleResaleStatusTe koopLocatieSayalongaPrijs € 120.000,-Slaapkamers4Badkamers1Grondopp.160 m²EPC-certificateXEPC-valueXReference144VK1858
Klassiek Spaans huis met 4 slaapkamers in Sayalonga.

Op het gelijkvloers bevinden zich de keuken, woonkamer en een kleine slaapkamer. Via de trap naar boven kom je bij de volgende drie slaapkamers met elk een badkamer. Boven is een groot dakterras van ca. 10 m², met een heel mooi uitzicht op de bergen en het mooie, typische bergdorp Sayalonga. Aan de achterzijde is er een klein stuk grond van 160m² met een kleine ruïne.

Het huis is aan renovatie toe. Verder is de woning voorzien van stadswater, aluminium ramen, een houten toegangsdeur, houten binnendeuren en een 150 liter waterreservoir.

In het dorp Sayalonga vind je een kleuterschool, een kleuterschool en basisschool en, heel typerend voor deze regio, de kleine supermarkten in de kleine steegjes en straatjes, een postkantoor, een klein medisch centrum, een apotheek, maar ook diverse bars en restaurants die smakelijke gerechten bereiden. Ook vegetarisch of veganistisch.
Geografisch
Region Andalucía Province Málaga Costa Locatie Sayalonga Postcode 29752
  VOOR EEN VRAAG OF BEZICHTIGING
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE
Nieuwbouw Appartement Te koop in Calpe in Spanje, gelegen aan de Costa Blanca-NoordNEWBUILDTOPPER
Appartement te koop in Calpe (Spanje, Costa Blanca)
 
 1
 1
€ 115.000,-