Huis te koop in Lorca (Spanje, Costa Calida)

Overzicht
TypeNew/ResaleNieuwbouwStatusLocatieLorca (30800)Prijs€ 109.000,-Slaapkamers3Badkamers2Zwembad1Grondopp.39 m²EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference143BRE-AY04
Mooie woonwijk met 3 slaapkamer luxe herenhuizen gelegen in Lorca.
Deze huizen hebben allemaal dezelfde afmetingen en dezelfde prijs. De huizen hebben 82 m² bebouwde oppervlakte en 39 m² tuin op de begane grond en 74 m² solarium op de bovenste verdiepingen. Ze hebben een mooie woonkamer, een volledig moderne en ruime keuken, 3 tweepersoons slaapkamers in een moderne stijl met veel licht en 2 badkamers, ook op het dak heeft het een groot solarium met een fantastisch uitzicht op de omgeving.
De urbanisatie heeft een prachtige tuin die de hele woonwijk en het prachtig gemeenschappelijk zwembad omringt. Het loont de moeite om te komen zien hoe de rust en vredigheid hier wordt ingeademd.
Deze exclusieve woonwijk ligt aan de rand van Lorca en op slechts 5 minuten van het historische centrum van Lorca. Deze gemeente heeft 9 km kustlijn waar u kunt genieten van weelderige baaien en stranden die nog niet zijn verstedelijkt. Op slechts 30 km van Lorca ligt Águilas met zijn 28 km prachtige stranden aan de Middellandse Zee.
Geografisch
Region Murcia Province Murcia Costa Locatie Lorca (30800) Postcode 30800
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Nieuwbouw appartementen voor een lage prijs. De appartementen zijn te vinden in 1,2 en 3 slaapkamers. De appartementen met een oppervlakte van 53 m², verdeeld in woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, zeer helder en mooi. De appartementen bevinden zich op een geweldige locatie. Slechts 40 minuten met de...

2
1
€ 115.000
143BRE-AY22