Hotel te koop in El Campello (Spanje, Costa Blanca)

Overzicht
TypeNew/ResaleResaleStatusLocatieEl CampelloPrijs€ 11.900.000,-Slaapkamers101Zwembad1EPC-certificateIn aanvraagEPC-valueIn aanvraagReference143BRE-PL01
Een 4-sterren hotel in El Campello.
Het is een modern en functioneel gebouw met 9 verdiepingen, 101 kamers (waaronder 2 suites en 3 kamers voor mensen met een handicap nuevo). Ook zijn er diverse bijgebouwen voor restauratie, diensten en een ondergrondse parkeergarage. Alle kamers hebben een terras met uitzicht op zee, kluis, mini - bar, tv en een volledig uitgeruste badkamer. Op de bovenste verdieping (zolder) is er een restaurant met prachtig uitzicht op zee voor 50 personen capaciteit.
Het hotel omvat ook:
- 2 coffee shops, één van hen in het zwembad.
- 2 zalen voor bruiloften en andere evenementen met een capaciteit van respectievelijk 250 en 150 personen, volledig uitgerust met audiovisuele technologie en telecommunicatiesystemen.
- Leeszaal en TV.
- Kinderen kamer.
- Fitness.
- Sauna.
- Massageruimte.
- Jacuzzi met douches.
- Zwembad met kinderbad, ligstoelen en parasols.
- Ondergrondse parking met 100 parkeerplaatsen.
- 3 volledig uitgeruste keuken met koelkast camera's en koelruimtes voor het bewaren van voedsel.
- Panoramische liften.

Het hotel list op 10 km van het centrum van Alicante, op slechts 50 meter van het strand, gescheiden van de promenade door een groot plein met fonteinen. Het kijkt uit op de zee en het ligt in de buurt van de twee meer commerciële straten van de stad. De internationale luchthaven van Alicante is ongeveer op 25 km. De gemeente El Campello, heeft 2 havens in de buurt van het hotel: De jachthaven Welke heeft vele restaurants, speciaalzaken en capaciteit tot 476 ligplaatsen en de Vissershaven, met speciale veiling, bekend als "subastas de pescado".
Geografisch
Region Valencia Province Alicante Costa Locatie El Campello Postcode 03560
CONTACTFORMULIER
Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met u op.

Ik wens *

Wat wil je graag bekomen? *

TOPPER IN SPANJE

Nieuwbouwappartementen gelegen tussen 4 golfbanen. Hoogwaardige appartementen van een, twee en drie slaapkamers en een of twee badkamers in Orihuela Costa. Dit is een residentie in een rustige en veilige buurt. In de nabije omgeving vindt u bijvoorbeeld 4 prachtige golfbanen, winkelcentra, verschillende stranden, supermarkten, bars en restaurants, etc... Dit...

2
2
€ 174.000
1268-01168